reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"Roczek"

Roxannka pewnie podeszłabym do tematu tak jak ty, ale my wszystko wcześniej już kupiliśmy co nam będzie potrzebne, jeszcze z kasy z chrzcin :) Więc teraz choć próbowałam wymyślić coś potrzebnego, to mi się nie udało i dlatego będą zabawki :D A kasę od dziadków zostawimy w razie gdyby mi się jednak coś przypomniało hahah

reklama
concita, no pewnie, my też gdybyśmy nic przydatnego nie potrzebowali to by były zabawki :tak: zresztą podejrzewam że i bez nich się nie obejdzie bo założe się że moi rodzice nie wytrzymają i jakąś zabawke i tak kupią :-)

Mi się baaaardzo spodobało krzesełko uczydełko,więc może poproszę o nie kogoś;-). Prezent z fotelikiem też jest super,ale Franek zabawek nie ma zbyt wiele,więc chyba jednak zabawki wygrają:tak:

a my po Olce mamy full zabawek, mamy dwa samochody jeż-dziki, klocki, i krzesełko uczydełko też, chociaż u nas się nie sprawdza, bo moim zdaniem jest jeszcze za poważne nawet na moją Olkę, chyba, ze dziecko jest spokojne i usiedzi na dupsku, a Olka ciągle biega i nie interesuje ją co tam gadają i śpiewają, mamy dwie pozytywki z rzutnikiem, i w ogóle to nie mam bladego pojęcia co dla Arka na roczek kupić, gorzej, że chrześni już się wypytują a ja im na to, że oni mają wszystko i nie wiem co jemu kupić.

Patrze Alicja na tą lalkę, a ona coś gada.

kroma to uczydełko spodobało mi się(Frankowi również) po wizycie u was:tak:. Też się zastanawiałam,czy ta lalka to tylko szmatka,czy coś jeszcze potrafi;-)

reklama
emilia- mi się też podoba, Arek na razie tam wstaje i wertuje kartki, więc mam nadzieję, że jak już będzie sam chodził to sobie tam posiedzi.

Do góry