Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie że dobrzeAguś - to chyba dobrze cioo ze Alan nie musi iść do szkoły tak szybko kurde bo wiesz szkoda zabierać małemu dzieciństwo![]()
lena zrób mi pena hahai ala zrób mi rogala oj wiele tego bylo teraz tylko te czesci ich pamietam on jest walniety wymysla tak zeby mnie zniechecic do tych imion bo ustalilismy ze ja ddaje dziewczynce a on chlopcu i tak teraz manipulujeAsiu a jaki nieprzyzwoity wierszyk ułożył do Lenka? Zacytuj bo bardzo ciekawa jestem. Mnie się to imię podoba.

on bedzie napewno super ojcem to jest taki piotrus pan on mi opowiada bajki ma taka wyobraznie naprawde zazdroszcze mu tego i do tego jest taki delikatny sam jak dziecko napewno nasze malenstwo nie bedzie mialo z nim nudnoma wenę chłopakto dobrze bo jak rymuje to będzie fajne wierszyki i bajki dla dzidzi układał
![]()