• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No tak co kraj to obyczaj:( Musisz więc do samego rozwiązania pracować?
Życzę żeby dzisiaj czas szybko minął:)

agnieszka to super wiadomość, niech więc Alanek będzie przedszkolakiem jak najdłużej może. Rok to bardzo dużo dla takiego szkraba. A starań nie przerywajcie bo różnica wieku między rodzeństwem dobra. Większa różnica to mogą nie mieć ze sobą tak dobrego kontaktu. Choć mówią że to nie reguła.
nie tak mysle do 6 miesiaca zalezy jaki bzuch bedzie i jak sie bede czula ale one tu to do oporu pracuja heh tylko ja do lodowki nie dosiegne jak juz bede miala brzuch :)))))))

MARYLKA-no to nie wiem co Ci poradzic bo ja takich atakow glodu nie mam:sorry2:ale wyzalic nam sie zawsze mozesz:tak:

WISIEŃKA- kurcze, nie wiem jak jest z Duphastonen przy wywlaniu @-czy brzuch i zaladek maja bolec:no:ja bralam go na pdtrzymanie ciazy.moze jak Sol sie pojawi to cos poradzi:tak:

ASIUASIU- czyli masz mega przeknanie na corke;-)to jakie imie wybieracie??

czesc moja ty ::**** chcialam chlopca ale na bank wiem ze bedzie dziewczynka :)
a to juz wiem z kąd ten kolor chusty :):):):) ale naprawde jest piękna :):) no w końcu mama wie co będzie :):):)

aaa no to super:))

mamucica wiesz wczoraj coś mąż wspominał że wyczytał coś takiego że Alan nie musi iść za rok do szkoły tzn.może iść ale nie musi bo przymusowa szkoła w Uk jest od 5 roku życia i w tym wieku musi już chodzić do szkoły bo jak nie to nam rodzicom dopierdzielą karę.Więc tak sobie rozmawiałam z mężem że jeżeli faktycznie tak będzie to Alan pójdzie do szkoły za 2 lata a nie za rok i wydłużymy mu dzieciństwo ale starania nad potomstwem są bez zmian:))
to super :) a najważniejsze że nie wydłużacie czasu do staranek :):)

szczęśliwa wczoraj miałam spotkanie ale tylko z kolesiem od towaru i gadzetów bo mój kiero na urlopie i zebranie ma być w przyszłym tygodniu tak więc wyników kontroli nie mam. A jak ty sie czujesz, juz na nowym mieszkaniu?
bibinka miłej pracy a odpoczynek to już konieczność bo bym sie przewróciła
agnieszka witaj supper suwaczki
mama boli mnie brzyuch po duph chyba i zołądeki i jak na @ czy to mozliwe, że to po nim? @ brak
Ja tez nastawiłam pranie bo po prostu nic nie schnie i nie da się wyprać szybciej. Obiadek ugotowałam wczoraj na dwa dni. Ukraiński, gulasz, ryż brązowy i marchewka z groszkiem. Teraz się porozkoszuje wami a o 11 na godzinkę zniknę pozałatwiać sprawy
no dobra dam ci tą godzine wyjścia :):):)

qwitaj marylko a nawet nawet do poki nie wybije 10 30 haha moja pora pracy powiem ci ze ja przed tym jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem to tak jadlam potem w ogole a teraz tooo eee wczoraj nalalam sobie pomidorowej wlozylam do niej makaron tak patrze aa wloze sobie jeszcze pierogi z kapusta :) a wczesniej jadlam pomidorowa i kanapke z dzemem razem :)q
no nieźle ja tez tak czasem mam :) tylko że ja zawsze tak jadłam :):) a u mnie to raczej nie objawy bo po pierwsze za wcześnie a po drugie nic nie czuje żadnych objawów ani nic tak jakoś normalnie sie czuje a to jedzienie moje to nie wiem może dlatego że ta pogoda taka przygnębiająca jest i może dlatego ??? no nie wiem ale moge jeść jeden posiłek dziennie zaczynam rano kończe wieczorem :):):)

kurde jak tak sie troche wyżaliłam to mi jakoś lżej - tzn kg nie ubyło ale chumor lekko wraca tak nie śmiało ale jednak

no to niezły zestaw asiu, tak pierogi z pomidorową:)
mocne te Irlandki, że tak do końca z brzuchem do pracy. No ale fakt, że to od samopoczucia i rodzaju pracy zależy.

marylka a stresy jakieś ostatnio cię dopadły? bo moze ten napad głodu stresowy?

agnieszka to super wiadomość, niech więc Alanek będzie przedszkolakiem jak najdłużej może. Rok to bardzo dużo dla takiego szkraba. A starań nie przerywajcie bo różnica wieku między rodzeństwem dobra. Większa różnica to mogą nie mieć ze sobą tak dobrego kontaktu. Choć mówią że to nie reguła.
Starania zostaną w planach tak jak są więc spokojnie,tu żadnych zmian nie planujemy:)
A co do szkoły to dowiemy się jeszcze i jakby co to Alan do szkoły pójdzie dopiero za 2 lata i rok dłużej będzie chodził do przedszkola:))
36 tygodni to kolo 9 miesiecy nie ? a mi tu mowili ze trzeba 2 lata :( a nawet jak by 9 miesiecy to nie mam tyle bo wczesniej bez umowy pracowalam :(q
Ja mam umowę po między mną a moją agencją.Nie mam kontraktu ale w tej agencji pracuję już ponad rok czasu w ciągłym zatrudnieniu więc mam nadzieję że nie będzie żadnych problemów co do wynagrodzenia.Ale Ty lepiej się dopytaj kochana bo może już należą Ci się jakieś pieniądze:)
ja też jestem ciekawa co mi ten gin 14 powie. Mam nadzieję, że będzie mądry i ludzki
Wisieńko a jak @ przyszła?

MARYLKA-no to nie wiem co Ci poradzic bo ja takich atakow glodu nie mam:sorry2:ale wyzalic nam sie zawsze mozesz:tak:

WISIEŃKA- kurcze, nie wiem jak jest z Duphastonen przy wywlaniu @-czy brzuch i zaladek maja bolec:no:ja bralam go na pdtrzymanie ciazy.moze jak Sol sie pojawi to cos poradzi:tak:

ASIUASIU- czyli masz mega przeknanie na corke;-)to jakie imie wybieracie??
podoba mi sie emilka mezowi nie alicja mezowi nie lena mezowi nie judyta mezowi tak i joanna ale ja mam tak na imie wiec nie wiem ja najbardziej jestem za lenką a moj maz juz nieprzyzwoite wierszyki uklada i mowi ze tak beda za nia wolac hahaha z reszta do kazdego ktore mu sie nie podoba takowe uklada

Jezu ja tylko poszłam kawe sobie zrobić a tu już dwie strony.....matko kochana jesteście niezniszczalne :):)
Wisieńko - czuje sie lepiej ale tak jak pisałam obudziłam sie z katarem i bólem gardła ..... Tak juz na nowym mieszkanku:)
MAMA - napewno dam znać po wizycie :):):) dzisiaj mam wiecej czasu bo dopiero po 14 bedzie tatko i zaś latanie :(:(
Marylko- a już myślałam że mi chmury odgonisz śpiewem :(:(
Aguś - to chyba dobrze cioo ze Alan nie musi iść do szkoły tak szybko kurde bo wiesz szkoda zabierać małemu dzieciństwo:):)

reklama
a to juz wiem z kąd ten kolor chusty :):):):) ale naprawde jest piękna :):) no w końcu mama wie co będzie :):):)

to super :) a najważniejsze że nie wydłużacie czasu do staranek :):)

no dobra dam ci tą godzine wyjścia :):):)

no nieźle ja tez tak czasem mam :) tylko że ja zawsze tak jadłam :):) a u mnie to raczej nie objawy bo po pierwsze za wcześnie a po drugie nic nie czuje żadnych objawów ani nic tak jakoś normalnie sie czuje a to jedzienie moje to nie wiem może dlatego że ta pogoda taka przygnębiająca jest i może dlatego ??? no nie wiem ale moge jeść jeden posiłek dziennie zaczynam rano kończe wieczorem :):):)

kurde jak tak sie troche wyżaliłam to mi jakoś lżej - tzn kg nie ubyło ale chumor lekko wraca tak nie śmiało ale jednak

a to zmienia postac rzeczy :) co do chusty to juz kiedys je ogladalam i ta wlasnie mi sie podobala jak bedzie chlopiec to mam nadzieje ze sie nie obrazi za kolory ale jestem na bank pewna ze dziewczynkaq

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry