Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję dobra duszyczkoAguś - nie ma za co kochana i trzymam kciukaski za wizyte![]()
Rozumiem,najważniejsze że już trochę ochłonęliście,nie długo wszystko wróci tak jak dawniej a smutek gdzieś ucieknie zobaczysz,będzie dobrzeAGNIESZKA- z Tomem juz OK,ale po niedzieli jeszcze mi smutno![]()
malapralinka- MYSLE ,ZE TA CENA JEST OKa jeli mielibyscie mieszkac na poddaszu t wymieniny świeżo dach to bardzo istotna sprawa
AGNIESZKA- witaj
BUNIA- powodzenia!!
MOTYLEK- wierze z Tobą ze beda II kreski
KINGA- hejka)
no to jaHej Aguśgrupa jak najbardziej
i ciesze sie że mogę sie do niej zaliczyć
a o co chodziło Ci kochana z tymi głupotami co ludzie piszą na forach??
Czesc MAMA
Cześć Marylko ty moja śpiewaczko
Czesc Mlodam
to super że tata dobrze znosi chemie oby tak dalej i oby szybko pomogłahej Szczęśliwa pogody życzę podczas drogi do gina, cobyś sie nie rozłożyła!!
Agnieszka tata miał wczoraj 1 kroplówkę z chemia, jak z nim rozmawiałam to mówił, ze czuje sie dobrze, ale na skutki uboczne to trzeba trochę poczekać, oby nie było ich zbyt dużo, Boziu ja mam ciągle nadzieję, że będzie dobrze... że jakoś to będzie do przodu
JoL najwyzej powale się z tyłu na kanape i bedę na leżąco jechać hihihichociaż tak nie umiem :/
mama odczytałam, odczytałam dziękuje
dziękuje kochana jestes no dziś mi będzie potrzebny ten utarghello wszytskim!ja też na moment przed pracą.u nas wieje i pada
mama mam nadzieję,że w weekend dopisze pogoda i miło spędzicie czas
aga widzę,że dzionek spokojnie się zapowiada
malapralinka WSZYTSTKIEGO NAJ NAJ Z OKZJI ROCZNICY:-).cena mieszkanka ok,ale ja też bym oglądała z każdej strony
monia to się mąż postarał,pewnie potem nagroda była
szczęśliwa zdrówka życzę
marylka mega utargu:-)
młodam poducha pod dupkę i w drogę.trzymam kciuki za tatę!
maran,kinga,jol witajcie
fleur trzymam kciuki!wiem co znaczy taka praca,niestety...
bunia,motylek &&&&&&&&![]()