malapralinka
Fanka BB :)
mama dziekuje Ci z calego serducha:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wzajemnie Krzysia! wszystkiego dobrego i miłego dniaa tymczasem zycze milego dnia,cierpliwości w roznych sprawach,kasy jak lodu tym ktore pracuja i wgole wszystkiego NAJ![]()
a tymczasem zycze milego dnia,cierpliwości w roznych sprawach,kasy jak lodu tym ktore pracuja i wgole wszystkiego NAJ![]()

hmmm ciężko jest pomóc i ocenić w takiej sytuacjo.Ja osobiście to musiałabym najpierw obejrzeć to mieszkanie ze wszystkich stron...kurcze dziewczny stresuje sie...
jak juz kieds pisalam mam kupic mieszkanie. jestesm jeszcze przed calym tym zalatweianiem.
Ale ja sie stresuje czy napewno w dobrej cenie...
Cena 85tys za 45 metrow. Stare budownictwo, ale swierzo polozony dach. Mieszkanie 2poziomowe, ale poddasze. Umeblowana kuchnia i czesc lazienki - ta podstawowa czesc.
Cześc dziewczynki
Postaram się nadrobić ale nie wiem czy się uda bo sporo pracy mam dziś
Chciałam się przywitać
Malapralinka NAJLEPSIEJSZEGO z okazji rocznicy))
Chciałam się jeszcze pochwalić że mężus wczoraj ugotował obiad i zrobil DESER! bananki w czekoladzie i do tego płonące![]()