• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
malapralinka Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:))
809720qp789lf9vzzo7.gif

malapralinka- MYSLE ,ZE TA CENA JEST OK:tak:a jeli mielibyscie mieszkac na poddaszu t wymieniny świeżo dach to bardzo istotna sprawa:tak:

AGNIESZKA- witaj
BUNIA- powodzenia!!
MOTYLEK- wierze z Tobą ze beda II kreski:tak:
KINGA- hejka :))

Cześc dziewczynki:)

Postaram się nadrobić ale nie wiem czy się uda bo sporo pracy mam dziś:(
Chciałam się przywitać:)

Malapralinka NAJLEPSIEJSZEGO z okazji rocznicy:)))

Chciałam się jeszcze pochwalić że mężus wczoraj ugotował obiad i zrobil DESER! bananki w czekoladzie i do tego płonące:szok:

kurcze dziewczny stresuje sie...
jak juz kieds pisalam mam kupic mieszkanie. jestesm jeszcze przed calym tym zalatweianiem.
Ale ja sie stresuje czy napewno w dobrej cenie...
Cena 85tys za 45 metrow. Stare budownictwo, ale swierzo polozony dach. Mieszkanie 2poziomowe, ale poddasze. Umeblowana kuchnia i czesc lazienki - ta podstawowa czesc.
hmmm ciężko jest pomóc i ocenić w takiej sytuacjo.Ja osobiście to musiałabym najpierw obejrzeć to mieszkanie ze wszystkich stron...:)
Cześc dziewczynki:)

Postaram się nadrobić ale nie wiem czy się uda bo sporo pracy mam dziś:(
Chciałam się przywitać:)

Malapralinka NAJLEPSIEJSZEGO z okazji rocznicy:)))

Chciałam się jeszcze pochwalić że mężus wczoraj ugotował obiad i zrobil DESER! bananki w czekoladzie i do tego płonące:szok:

Witaj monia:))
Płonące lody...pychota:)

mlodam witaj:)

Ostatnia edycja:
reklama
hejka Aga:-) jakie plany na dzis dzien?
my jedziemy dzis do rodziców K na pomorze, az sie boje tej jazdy 7-8 godzinnej:szok: moja zbita kosc ogonowa tego nie przeżyje, jak do pracy jade 20 minut to mnie napindala. (skutek zemdlenia 19 marca - podczas pobytu w szpitalu)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry