reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LORELAIN- sorka;-):-):-):-)ale wiesz co bardzo Cie prsze jak ja w koncu pochwale sie 2 kreskami to tez mi wstaw takiego pieknego glitera:tak::tak::tak::tak::tak::tak:prosze:sorry2::sorry2:
ale dzis owocny dzien,co??:-)
a Ty z praca definitywni rezygnujesz czy jeszcze myslisz:confused:

reklama
dzięki za info Sol - mam nadzieje ze nie było widac po prostu jeszcze

mama
prześlemy z Wisienką tyle fluidków, że napewno złapiecie :tak::tak:

Mama - a spoczko, nic się nie stało, ale leciałam jak głupia do telefonu bo myślałam, że to mój mąż czegoś zapomniał hihi , jak juz z wanny wylazłam to nie opłacąło mi się wchodzić z powrotem :-D ... nie odpisała ci bo chciałam osobiście coś ładnego wstawić ;-);-);-)
Obiecuje, że jak ujrze twoje dwie kreseczki to na maxa sie postaram z ładnym rysunkiem :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

no az praca to chyba raczej w poniedziałek definitywnie zrezygnuje, od 1 lipca pójde do ccc, no oby tylko faktycznie to wypaliło :dry:

jedna koleżanka musiała czekać do 8 tygodnia żeby zobaczyć bo miała dziwnie uformowaną macicę a maleństwo się schowało tak że było widać że ciąża jest ale nic w środku :-p Nerwicy się nabawiła i poszła na lepsze usg i zobaczyła... bliźniaki :-D

Sol- taka niespodzianke, to ja tez bym chciala miec :D marza mi sie blizniaki, chociaz wiem ile czasu sie spedza przy jednym.. bo naokolo w rodzinie sa dzieciaczki.. to jednak... blizniaki to jest to! :)

Lorelain- jesli praca jest do bani, to pewnie ze trzeba sie wziac za cos innego.. tymbardziej, ze masz taka okazje :) to trzymam kciuki za powodzenie!!! :)

maggy - też chciałam mieć teraz bliźniaki a potem otrzeźwiałam :-D

Spadam Karolę wyszykować do snu.

EWCIA822- witaj:tak:jak sie czujesz???

LORELAIN- z gory dziekuje za rysunek dla mnie:tak::tak::tak::tak:;-)i powodzenia w nowej pracy i zeby wypalilo:tak:

MAGGY- to zycze Ci blizniakow:happy2::happy2:

moje juz spia i bloga cisza:cool2:

mama już miałam się zdziwić co tak wcześnie a z tego wszystkiego nie zauwazyłam ze już 20:40 :szok: a moje dziecie jeszcze nie śpi

hahaaha no co Ty Sol!! :D wiem, ze ciezko.. ale tak fajnie, bo jak np. ja nie mam dzieci, to mialabym 2 od razu :) tylko nie wiem jak dalabym rade z karmieniem, zmienianiem pieluszek, kapaniem, usypianiem.. itd itd..
moja znajoma urodzila blizniaki w wieku 33 lat.. czyli akurat :) heheeh no i faktycznie ciezko bylo..ale dzieciaczki maja juz roczek.. wiec ... teraz dopiero sie zacznie :)
ale przekochane sa :) i to ma chlopczyka i dziewczynke- dla mnie to jak wygrana w lotto :)

reklama
maggy - ja teraz sobie nie wyobrażam Karoli i bliźniaki do kompletu :no: W sumie to Marcin musiał by mnie odwiedzać z trójką dzieci w psychiatryku :-p

mama - jakoś szybko ten wieczór leci - nie? :-D

Spadam małej dać antybiotyk bo pora :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry