reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ASIUASIU witaj:-) No masz rację, fluidki ciążowe krążą i robią swoje:-D:-D:-D Jak się czujesz?

BUNIA - Ty też witaj:-) Ty to jesteś energiczna dziewczyna;-) A Twoja kocica daje czadu z ptakami:eek: Moja mi też przynosiła swoje zdobycze - kładła pod łóżko żeby się pochwalić co zlapała:tak::-D:eek:

dzięki :-)
nasza Picia też zwykle przynosi pod łóżko, ale dzisiaj wyjątkowo przylazła z jeszcze żywym ptakiem :szok: i to ogromnym!!! zdolna- no nie powiem ;-)

reklama
wykropkowalo mi lenia :D

haha koty sa udane ja tez mam :) moje male znalezisko mial tydzien jak go znalazlam a teraz wielki kocur 8 kg haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moje koty to raczej takie kurduple :-p małe są, choć już dorosłe. jedynie kocica się tłusta zrobiła- ciekawe czy nie czeka nas przyjmowanie porodu :dry:

Witam dziewczęta! Wpadłam Wam życzyć miłego dnia! :-):-) Mama05 - udanego remontu! ;-) Szczęśliwa - dużo zdrówka! Wisienka i Sorbuś - jeszcze raz gratulacje! :-):-):-) A do wszystkich mówię "cześć"! ;-)
Mój M. wyjeżdża na tydzień w poniedziałek - na całe szczęście to nie będą moje dni płodne (domniemane)! :-D A po jego powrocie działamy - 3. cykl. Akurat powinniśmy wycelować w te dni.
Pozdrawiam Was wszystkie!

ASIUASIU to pełen relaksik:-):-) Super:tak: JA tak sobie myślę że wcześniej czy później wszystkie będziemy chodziły z brzuszkami:-D:-D I niezłe kocisko masz teraz - 8 kg:szok:

BUNIA - koty dają czadu:tak:
MERY-BETH - hejka:-) Ty klikasz zeSkandynawii:tak: A mogę wiedzieć skąd?

Ostatnia edycja:
no, znalazłam wkońcu te nasze obrączki ;-) co prawda trochę się różnią od tych na zdjęciu, ale tylko tym, że nasze są gładkie a nie piaskowane (nie są takie "chropowate") nasze sa błyszcące, a nie zmatowione jak te na zdjęciu, ale układ kolorów taki sam :-D

no to się mogę pochwalić ;-)
Galeria Jubilerska Obrączki złote trzy kolorowe matowione OB 17 - zdjęcia, foto, galeria produktu

piekne obraczki my dalismy za nasze 500 zl :) robila mi kolezanka ktora ma swoja pracownie zloto mielismy swoje ale zrobila takie jak sobie wymyslilam jedye w swoim rodzaju ale ja nameczylam chyba bylam najgorsza klientka bo non stop cos wymyslalam ale efekt super :)

reklama
ach, tak mi się wzięło na pochwalenie się, jak marylka pisała o przetapianiu swojego złotego "złomu" i o obrączkach :-D ale fakt- fajne są ;-) (a jaka ja skromna ;-) )

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry