reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rodzeństwo z dwuletnią różnicą..

widze ze wątek ożył! ciesze sie bardzo!
mnie nie było ostatnio bo wiktoria w końcu raczyła wyjść z brzuszka ;) :-):-)
pozdrowionka!

reklama
Renifer gratuluję serdecznie!!!;-) Dobrze, że przynajmniej sama się pofatygowała, a nie trzeba było jej "pomagać":-) no to teraz masz już dwa małe duże szczęścia;-)

dzięki, dzięki
narazie malutka je i śpi... oby tak jak najdłużej zostało;)))
jutro z kolei od dziadków wraca synek - wiec sie zacznie jazda ;))):-)

laski, jak rozwiązałyście problem spania u Waszych dzieciaczków?

my do tej pory spaliśmy z mikim w jednej sypialni.... jeszcze przez pół roku nie bedziemy mieli dla niego pokoju... my śpimy w swoim łóżku, on w turystycznym... dla małej mamy szczebelkowe, ale nie wiem co z zasypianiem? mały ładnie sam zasypia, młda na cycu... poza tym wygodniej mi brac ją do łozka, bo w łózeczku co chwila sie budzi...
jak z tym jest u was?

U nas z tym spaniem jest tak, że Nati spi u siebie w pokoiku w "dorosłym" łóżku:-), czsami przychodzi do nas, ale zadko, no. jak jej sie w nocy cos przysni:-( a Szyek ma łózeczko szczebelkkowe u nas w sypialni i wieczorem zasypia u siebie w łózeczku, potem budzi sie ok2 na karmienie i raczej juz zostaje z nami, bo ja czasami zasypiam szybciej niz on. Pozniej sie budzi na drugie karminie miedzy 4a5, a od 6-6.30 szaleje na łózku. Pozniej bydzi sie Natalka i przychodzi bawić się z "bracisiem":-D

laski, jak rozwiązałyście problem spania u Waszych dzieciaczków?

my do tej pory spaliśmy z mikim w jednej sypialni.... jeszcze przez pół roku nie bedziemy mieli dla niego pokoju... my śpimy w swoim łóżku, on w turystycznym... dla małej mamy szczebelkowe, ale nie wiem co z zasypianiem? mały ładnie sam zasypia, młda na cycu... poza tym wygodniej mi brac ją do łozka, bo w łózeczku co chwila sie budzi...
jak z tym jest u was?
u nas każdy z chłopaków ma swój malutki pokoik. Kuba zasypia sam, ale trzeba mu najpierw poczytać. Młodszy na pewno przy cycu będzie zasypiał. Też mnie ciekawi jak to będzie wyglądać w praktyce.

:-DReniferku GRATUKACJE. Napisz jak poród!

U nas kazdy ma swój pokój. Marys swój a Michał swój a my z mezem w duzym pokoju, ale jak Michał byl na cycu to mialam wstawione do niego łozko i spalam razem z nim. Marysia spała w turystycznym a Michał do 4 miesiaca w wózku ale mial szczebelkowe po Marysi, ale mysmy mieli dwa łózeczka bo Marysia była u mojej mamy jak pracowałam po maciezyńskim póki nie zaszlam w ciaze. Jak poszłam na L4 z Michalem w ciazy to zabralam łozeczko od mamy i odtad juz spała w turytycznym, a w dorosłym łozku jakos zaczeła spac jak miała 2 lata i 4 miesiace -wczesniej nie chciala w ogóle. Jak skończylam Michała karmic piersia to "wróciłam" do meza do duzego pokoju :-) i mały spi teraz sam.

reklama
Po urodzeniu Łukasz mieszkał z nami do 8mego miesiąca a potem przeprowadził się do Pawełka do pokoju (jeszcze go karmiłam).
Śpią razem w pokoju (mają piętrowe łóżko) i raczej sie nie budzą.
Maluch będzie mieszkał z nami a potem się wyprowadzimy od niego do dużego pokoju... A potem się zobaczy...

Do góry