reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

Widze sie załysmy rozdwajac i to juz na dobre

Serdeczne gratulacje dla Oli i Agaciulki zdrowia i czekamy na was tez bym juz chciala miec kacperka przy sobie juz wszystko przygotowane tylko jego brakuje

reklama
Rany a wczoraj w rana bylo tak cicho ;D
Olu ogromne gratulacje dla Ciebie i Maleństwa :), ja nie moge w to uwierzyc ze juz jestesmy na finiszu prawie wszystkie!

A Oliwia cudo po prostu :D Jak to Oliwie ;)

Byłam u Oli :D Marcinek jest śliczny, waży 2800, ma 55 cm - drobniutki, szczuplutki ale zdrowy - dostał 10 pkt. Strasznie podobny do Martusi - swojej starszej siostry. A Ola wygląda jakby ktoś za nią urodził :D Tylko tak rodzić...nie cięta, nie szyta...ale szczegółowo to ona sama pewnie już niebawem napisze.
U mnie natomiast nic się nie zapowiada że to już zaraz - główka nisko, szyjka krótka ale ktg - "plaża" jak to pewna koleżanka z majówek mówi ;)

Agaciulka,przepiękną masz Oliwkę! A jaka podobna była na zdjęciach z USG!!!
OluK,gratulacje udanego porodu i ślicznego synusia!

no właśnie - to był cytat z głuszka ;) żeby nie było że sobie cudze sformułowania przywłaszczam :D :d :d :D ale dziś się nałaziłam i taki cudowny ucisk czuje - moze coś z tego będzie...mały się mocno rusza ale jakoś zupełnie naczej niż zawsze - jakby chciał się odepchnąć nóżkami od góry żeby w dół zejść , a jak szalał jak Oli Marcinka trzymałam - chyba zazdrosny ;D

kochane czerwcoweczki :) :) :) zagladalam do was jakis czas temu i zadna jeszcze nie byla rozdwojona :) :) :) a teraz tyle szczesliwych mamus! OGROMNE GRATULACJE :) :) :)

wszystkim wam goraco kibicuje :) :) :) czerwiec to wspanialy miesiac na porody ;-) (dobra, majowki, maj tez ;-) ) ja sama sie urodzilam w czerwcu ;D moze ktoras urodzi 8??? :) :) :)

buziaki pelne &&&&&&&&&&&& :)

JUZ NIEDLUGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no aenye masz szczęście że dodałas ten MAJ!!!!!!! ;D ;D ;) ;)
baska - mozesz mmnie cytowac do woli - będzie mi MIŁO ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;) ;)

reklama
Cos nie widze Agatki naszej...moze ona juz tez trzyma maluszka w ramionach....
Ciekawe ktora nastepna:)))

Do góry