reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ROZMIARY UBRANEK, SMOCZKÓW, PAMPERSÓW ITP.....

reklama
Kubiszon nosi pieluchy Lidlowe lub Rossmanowe 5, a ubranka na 86 nawet te H&M.
A tak przy okazji to zamierzam mu teraz kupować najmniej komfortowe pieluchy żeby mu nie było za dobrze i zaczął jarzyć o co chodzi z tym sikaniem. ( wyrodna mamusia :-D)

My pampy 4+ a ubranka w większości 86/92 ale zdarzają się i 98!!! Ale nie patrzcie na to 98 bo to body Marcinkowski pokupowaliśmy takie a on ma mniejsze gdzieś o rozmiar wszystko :):):) Spodenki to 86, a bluzki i bodziaki to własnie kupuje 92 bo 86 jest ledwo na wcisk, no chyba że to 86 z H&M - wtedy jest ok i to z zapasem ;)
A ostatnio mi się często zdarza że mnie ktoś pyta czy Karol to ma półtora roku czy więcej (dziś babka w sklepie jak pojechaliśmy na rowerku to mówi - chyba tak koło 2???) ;) i dopiero jak się "odezwie" (czyli powie "eee" pokazując paluchem ) to łatwiej ich przekonać że niecałe 13 m-cy :)

Sumka - faktycznie dobry pomysł, może i ja zastosuję??? tylko kiepsko że gorąco - ciekawe czy się nie poodparzają

A jeśli chodzi o rozmiary ubranek w ramach ciekawostki, to ostatnio mojemu mężowi udało sie upchnąć Kube w spodnie rozm. 62. Biedak myślał że to rybaczki :-D A ja przeżyłam szok jak przyjechali po mnie do pracy bo jechalismy razem do lekarza.. Kubiś miał dupeczkę ścisnietą jak orzeszek. A mój hasbend nie zajarzył że coś nie gra :-)

Baśka to Karol faktycznie wysoki.
Kuba jest nizszy a jak bawi sie z innymi roczniakami to wygląda conajmniej jak King Kong, od wszystkich prawie o głowę wyższy:-):-):-):-)

reklama
Sumka - scisnieta jak orzeszek - hi,hi - tez sie chichram jak glupia. Masz talent do zabawnych opisow:-):-)

Do góry