reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
@fiddlee mocno trzymam kciuki! Powodzenia![emoji3]

Ja jestem po prenatalnych, wszystko okej [emoji173]️ wyniki pappa mam do odebrania za tydzień ale już odetchnęłam trochę ufff [emoji6] No i prawdopodobnie kolejny CHŁOPAK!!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ mega się cieszę aż się popkalam, a mój to chyba będzie skakał z radości [emoji3] co prawda lekarz powiedział, że wozów strażackich mam jeszcze nie kupować bo to nie potwierdzone info no ale mam nadzieje, że tak już zostanie [emoji5]

Miłego dnia [emoji5]

Cudnie ze wszystko ok!!!! I super, ze chłopak Zazdro :D

Kochana ja też się zastanawiam ale niby powinna się zjawić do 4 dni po odstawieniu ale są dziewczyny którym przychodzi po 10 dniach a i może później. Mam nadzieję że do nas przyjdzie jak najwcześniej.

Kiedyś brałam luteine to luteina tak na mnie działała że dostawałam @ jeszcze w czasie zażywania luteiny.
Kurde. Do mnie @ przychodzi jeszcze podczas zażywania dupka... Czy to znaczy że nie działa na mnie tak jak powinien ?
@fiddlee mocno trzymam kciuki! Powodzenia![emoji3]

Ja jestem po prenatalnych, wszystko okej [emoji173]️ wyniki pappa mam do odebrania za tydzień ale już odetchnęłam trochę ufff [emoji6] No i prawdopodobnie kolejny CHŁOPAK!!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ mega się cieszę aż się popkalam, a mój to chyba będzie skakał z radości [emoji3] co prawda lekarz powiedział, że wozów strażackich mam jeszcze nie kupować bo to nie potwierdzone info no ale mam nadzieje, że tak już zostanie [emoji5]

Miłego dnia [emoji5]
Jupiii ♡ gratulujemy. Pięknie że wszystko u Was dobrze. Kurczę ostatnio tak się tu fajnie u nas układa niech to trwa nadal i niech w końcu któraś przejmie brzuszek po nast

Kurde, miałam cały post i mi skasowało [emoji35][emoji35][emoji35]

@fiddlee trzymam kciuki [emoji3590][emoji110]

@Isasza4444 musisz go jakoś namówić [emoji16] mój to wręcz przeciwnie, mógłby zawsze i wszędzie, w tym temacie kwestia zmęczenia u niego nie istnieje.. Raczej ja jestem w naszym związku tą co nie zawsze się chce i nie mam takiego parcia jak on [emoji16] pamiętam że jak się staraliśmy to łaził i mówił ciągle, że robimy, robimy [emoji23] a ja go ograniczałam, że co 2 dni [emoji16]

@RoseGold super, że chociaż z mężem pogadali i coś więcej wiecie... Ale wypożyczenie auta na własny koszt to masakra, współczuję [emoji53]

@MartaSx cudownie wyszło z synkiem, uwielbiam takie akcje [emoji3590] rozczuliłam się [emoji3059]

@Olineekg cudownie, że wszystko ok [emoji3590] to teraz już obie możemy oddychać spokojnie [emoji16] pokaż tego Twojego chłopaka, porównam czy mój ma tak samo, bo nadal się trochę łudzę, że może mój okaże się dziewczynką [emoji16] robił też foto tak od dołu, że widać pupę i to co wystaje?

Oto wyniki
1570784087257.jpeg
1570784124252.jpeg
1570784153128.jpeg
1570784183465.jpeg

Załączniki

• 1570784106130.jpeg
    1570784106130.jpeg
    68,5 KB · Wyświetleń: 60
Kurde. Do mnie @ przychodzi jeszcze podczas zażywania dupka... Czy to znaczy że nie działa na mnie tak jak powinien ?Jupiii ♡ gratulujemy. Pięknie że wszystko u Was dobrze. Kurczę ostatnio tak się tu fajnie u nas układa niech to trwa nadal i niech w końcu któraś przejmie brzuszek po nast
Wiesz co tego to nie wiem. Bo ja pierwszy raz będę brała dupka. Ja przy luteinie miałam w trakcie zażywania luteiny i lekarz powiedział ze dobrze na mnie działa luteina.

Kurde, miałam cały post i mi skasowało [emoji35][emoji35][emoji35]

@fiddlee trzymam kciuki [emoji3590][emoji110]

@Isasza4444 musisz go jakoś namówić [emoji16] mój to wręcz przeciwnie, mógłby zawsze i wszędzie, w tym temacie kwestia zmęczenia u niego nie istnieje.. Raczej ja jestem w naszym związku tą co nie zawsze się chce i nie mam takiego parcia jak on [emoji16] pamiętam że jak się staraliśmy to łaził i mówił ciągle, że robimy, robimy [emoji23] a ja go ograniczałam, że co 2 dni [emoji16]

@RoseGold super, że chociaż z mężem pogadali i coś więcej wiecie... Ale wypożyczenie auta na własny koszt to masakra, współczuję [emoji53]

@MartaSx cudownie wyszło z synkiem, uwielbiam takie akcje [emoji3590] rozczuliłam się [emoji3059]

@Olineekg cudownie, że wszystko ok [emoji3590] to teraz już obie możemy oddychać spokojnie [emoji16] pokaż tego Twojego chłopaka, porównam czy mój ma tak samo, bo nadal się trochę łudzę, że może mój okaże się dziewczynką [emoji16] robił też foto tak od dołu, że widać pupę i to co wystaje?

Niestety jeszcze nie pogadali, maz dopiero bedzie dzwonić.
Swoja droga wczoraj o 13 samochód poszedł na diagnostykę, minęły 22h i dalej nie wiedza co jest? Żenada, mam wrażenie, ze oni niezle cos kombinują.

Niestety jeszcze nie pogadali, maz dopiero bedzie dzwonić.
Swoja droga wczoraj o 13 samochód poszedł na diagnostykę, minęły 22h i dalej nie wiedza co jest? Żenada, mam wrażenie, ze oni niezle cos kombinują.
A Ty masz umowę z tym konkretnym serwisem, czy na jakiej zasadzie on tam poszedł?

reklama
@nikolka1203 nie wspomniałam o Tobie w poprzednim poście... Wybacz [emoji16]
Mega się cieszę, że udało się złapać serduszko [emoji3590] no i gratuluję, że tak szybko poszło, ja za pierwszym razem się trochę musiałam nagimnastykować [emoji16]

Do góry