reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Napisałam do adminow żeby się wzięli w garść i nam tu naprawili łączność bo mi ta nowa aplikacja ciśnienie podnosi A kobietom starajacym się nie wolno to podnosic bo prolaktyna rośnie 8-)
Dam cynk Jak coś odpisza

reklama
Napisałam do adminow żeby się wzięli w garść i nam tu naprawili łączność bo mi ta nowa aplikacja ciśnienie podnosi A kobietom starajacym się nie wolno to podnosic bo prolaktyna rośnie 8-)
Dam cynk Jak coś odpisza
Ooo dzięki Ci dobra duszo [emoji3590] ja miałam pisać po obiedzie jak nic się nie poprawi [emoji16]

Hehe no tak :)
Jaknsie ma możliwości finansowe to inaczej to wygląda. Ja musiałam się bujać że starym :p
U nas niestety nie ma opcji, zebym była bez samochodu, bo mieszkamy na wsi, a praktycznie wszystko załatwiany w mieście. Dlatego jeśliby nam zarekwirowali samochod na dłużej, to nie byłoby opcji i trzeba by było cos kupic. A ze ostatnio pewna firma ciagle dzwoni do mnie i chce mnie namówić na jazdę próbna, to moze cos tam by sie kupiło[emoji85]
W kazdym razie na razie jutro do odbioru mam Skodę Fabię z wypożyczalni. No zobaczymy jak to bedzie[emoji28]

Wysmarowalam maila wczoraj do wychowawcy mam nadzieję że ta nauczycielka nie będzie się mscic na Oliwierze. Bo jak tak to pkde do dyrektora. Takie cus sobie kupiłam w biedrze Zobacz załącznik 1037356
Biedronkowe rzeczy są super, na pewno Ci się sprawdzi :)

U nas niestety nie ma opcji, zebym była bez samochodu, bo mieszkamy na wsi, a praktycznie wszystko załatwiany w mieście. Dlatego jeśliby nam zarekwirowali samochod na dłużej, to nie byłoby opcji i trzeba by było cos kupic. A ze ostatnio pewna firma ciagle dzwoni do mnie i chce mnie namówić na jazdę próbna, to moze cos tam by sie kupiło[emoji85]
W kazdym razie na razie jutro do odbioru mam Skodę Fabię z wypożyczalni. No zobaczymy jak to bedzie[emoji28]

Biedronkowe rzeczy są super, na pewno Ci się sprawdzi :)
Dobrze będzie. Ja też bez auta kiebsko młoda 3 km w jedną stronę do przedszkola i o ile w taka pogodę jak dziś to rowerem możemy ale jak pada to .... jest mokro tu i uwdzie :-D

reklama
Donoszę że dostałam takie rozwiązanie
Odinstalować bb
Wejść w przeglądarkę
Jechać w dół powinien pokazać się pasek czy przypiąć bb do ekranu startowego -zaakceptować
To doraźnie na chwilę pomoże będą przychodziły powiadomienia w formie dzwoneczka . Jak naprawiamy awarie damy znać
Pozdrawiam

Do góry