reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@Olineekg sama jestem ciekawa aczkolwiek trochę się martwię bo dziś się naprawdę źle czuje [emoji29]

@paola425 @MartaSx hmm myślę że to zależy gdzie się trafi bo też dużo słyszę że się zmienia na lepsze ale chyba nie u nas siostra chciała ochrzvic syna autystyka to ksiądz pow że ok ale tylko jak go nacpa jakimiś lekami żeby był zamulony i dźwięków nie wydawał ( bo takie dzieci się autostymuluja m. In. Dźwiękami lub uderza iem o coś ręką itp). A sąsiadce z bloku obok 3 razy odmówił chrztu i komuni syna bo jest na wózku i ma porażenie i się slini i pow że będzie "nieestetycznie" wyglądał na zdjęciach innych dzieci. No witki opadły. Siostrze już się odechciało wiary bo wyla cały dzień, a sąsiadka w końcu pojechała chrzcic na wieś.

A może to złe samopoczucie dobrze wróży? Może owu faktycznie była, udało się i dlatego źle się czujesz? Teoretycznie jesteś 8 dni po owulacji więc całkiem możliwe! Myśl pozytywnie! [emoji5]

reklama
Ja mam za dwa dni 36tc a z usg 37. Mama mówi że mi się brzuch obniżył. Wszystko mnie boli.

Ja wam powiem że faceci to chyba są z Marsa. Mój m wiecznie czegoś szuka i się drze że nie ma. Idę patrzę no kur..wa jest no cud się stał jest leży jak byk na woerzchu. Jak to jest ze oni nic nie widzą [emoji35]

U mojej koleżanki ksiądz na mszy dziecięcej powiedział dzieciom że Mikołaj nie istnieje i teraz są załamani i płaczą. Cóż za podejście normalnie bym go.....
O kurczę, to już coraz bliżej do wielkiego dnia [emoji3059] masz już jakieś skurcze przepowiadające?
@Olineekg sama jestem ciekawa aczkolwiek trochę się martwię bo dziś się naprawdę źle czuje [emoji29]

@paola425 @MartaSx hmm myślę że to zależy gdzie się trafi bo też dużo słyszę że się zmienia na lepsze ale chyba nie u nas siostra chciała ochrzvic syna autystyka to ksiądz pow że ok ale tylko jak go nacpa jakimiś lekami żeby był zamulony i dźwięków nie wydawał ( bo takie dzieci się autostymuluja m. In. Dźwiękami lub uderza iem o coś ręką itp). A sąsiadce z bloku obok 3 razy odmówił chrztu i komuni syna bo jest na wózku i ma porażenie i się slini i pow że będzie "nieestetycznie" wyglądał na zdjęciach innych dzieci. No witki opadły. Siostrze już się odechciało wiary bo wyla cały dzień, a sąsiadka w końcu pojechała chrzcic na wieś.
Hmm, to cofam to co mówiłam. Jednak w niektórych miastach nadal to samo zacofane myślenie... Nie wiem co bym zrobiła na miejscu tych ludzi, okropne traktowanie [emoji35]
A może to złe samopoczucie dobrze wróży? Może owu faktycznie była, udało się i dlatego źle się czujesz? Teoretycznie jesteś 8 dni po owulacji więc całkiem możliwe! Myśl pozytywnie! [emoji5]
Też tak mi cały czas krąży po głowie takie rozwiązanie [emoji4]

Brzuch mi się napina bardzo ale wcześniej też tak miałam. Więc w sumie nie wiem. Z synem porostu odpadł czop i po kilku dniach chlusly wody. A teraz nie wiem czego się spodziewać [emoji23]

Brzuch mi się napina bardzo ale wcześniej też tak miałam. Więc w sumie nie wiem. Z synem porostu odpadł czop i po kilku dniach chlusly wody. A teraz nie wiem czego się spodziewać [emoji23]
Na pewno coś tam się zaczyna dziać, tylko teraz pytanie ile to jeszcze potrwa do porodu [emoji6]

@MartaSx jeju to faktycznie już zaraz [emoji2956] ale super [emoji16]

Ja dziś 2gi dzień duphaston, ale pierwszy raz czuje się raczej źle, podbrzusze mam jakby rozepchane /spuchniete, i czuję stały dyskomfort, jakbym tam miała balon, zaczynam się zastanawiać czy może tych leków nie można tak długo?
Ehh niestety dop w przyszłym tygodniu najwcześniej mogę iść do gina [emoji29]

Zapomniałam wam napisać że hitem jest to że test owu 2gi raz w tym cyklu wyszedł mi pozytyw 1szy 8dc ( o góry ten zblakniety już) i dziś 17dc ( na dole) czo jest z tymi testami albo że mną??!!

Nie dodało mi
IMG_20191209_204642.jpeg

reklama
Do góry