reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mnie jakos nie ciagnie do farby na wlosach.. mam wrazenie ze zaden kolor nie bedzie do mnie tak pasowal jak ten naturalny [emoji23]
Ja kiedyś dużo eksperymentowalam, ale teraz juz nawet mi się nie chce. Poza tym podobaja mi się moje naturalne [emoji16] Teraz to w ogóle jakoś tak wolę naturalność. Kiedyś bym bez makijażu nie wyszła z psem pod blok, a w tym momencie uwielbiam te dni kiedy nie trzeba się malować [emoji16]

reklama
Ja czuję częstą potrzebę zmian na włosach [emoji16] kiedyś regularnie co pół roku totalnie zmieniałam kolor, miałam już chyba wszystko na głowie. Teraz mam zamiar z tymi rudymi zostać na dłużej, ale zobaczymy, jak wyjdzie [emoji23]
Mnie jakos nie ciagnie do farby na wlosach.. mam wrazenie ze zaden kolor nie bedzie do mnie tak pasowal jak ten naturalny [emoji23]

Ja kiedyś dużo eksperymentowalam, ale teraz juz nawet mi się nie chce. Poza tym podobaja mi się moje naturalne [emoji16] Teraz to w ogóle jakoś tak wolę naturalność. Kiedyś bym bez makijażu nie wyszła z psem pod blok, a w tym momencie uwielbiam te dni kiedy nie trzeba się malować [emoji16]
Ja to tylko rzęsy ruszuje i brewke musze przyciemnic.. bo jako odmiana rudego niestety w tych elementach wygladam bardzo slabo bez makijazu.. ale ton podkladow pudru itd to nigdy nie uzwalam.. lubie swoje piegi.. i uwazam ze mam tak specyficzny typ urody ze szkoda go maskowac [emoji16]

Jak oddajecie zdjęcia z telefonu? Ja raz dodałam i już nie umiem :(
U mnie jest tak
20190527_091125.jpeg
20190527_091137.jpeg

Ja lubię czasami poświęcić więcej czasu na idealny makijaż, ale nie jest to koniecznością, ponieważ takie dni bez makijażu również uwielbiam. Ogólnie uwielbiam kosmetyki i bardzo interesuję się pielęgnacją skóry i nowościami makijażowymi. Poniekąd wynika to też z mojej pracy, że muszę być zawsze na bieżąco z całym rynkiem kosmetycznym, ale dzięki temu bardzo lubię swoją pracę [emoji4]

Ja to i tak wygladam jak gówniara.. mam 35lat za 1.5miesiaca a wyglądam jak małolata.. [emoji23] i tak samo nakichane w głowie mam [emoji23] wiec moglabym ciut powazniej zaczac wygladac.. dla pozorow chociaz [emoji23]
Fotka z pozdrowieniami z pracy [emoji23] usmiech do kierasa i wyjde o 13 [emoji23]Zobacz załącznik 977939

Ja alkoholiczka od razu zobaczyłam - Moet w tle[emoji173]️[emoji23]

reklama
Do góry