reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dużo dziewczyn pisze jak Ty ze nie miały jakiś objawów, boleści itp... Może coś z hormonami :(
Każda jest inna ale ja mając w złym stanie hormony to też nie czułam żadnych zmian. Nie miałam nic takiego jak bóle jajników brzucha piersi. Jedynie co to raz na dłuższy czas opóźnila mi się miesiączka max o 4 dni.

Teraz mam hormony ok i 6 miesiąc z rzędu opóźnia mi się miesiączka A w poprzednim cyklu dostałam po raz pierwszy okres na 38dc. I teraz też tak pewnie będzie że dostanę na 38dc. Nie znam przyczyn opóźnienia się @ Ale jak będę 18 czerwca u gin Polaka to będę z nim gadać aby coś mi przepisał na uregulowanie okresu żebym mogła kupić w każdej aptece w DE i żebym nie musiała zamawiać z Polski takich rzeczy bo nie chce mi się bawić w wysyłki.

Dzisiaj mam 33dc i jajniki pobolewaja mnie od 4 dni z rzędu pierwszy raz w tym cyklu i jeszcze strasznie mnie bolał jajnik 2 i 3 dc w czasie @ nigdy czegoś takiego nie miałam.

reklama
Każda jest inna ale ja mając w złym stanie hormony to też nie czułam żadnych zmian. Nie miałam nic takiego jak bóle jajników brzucha piersi. Jedynie co to raz na dłuższy czas opóźnila mi się miesiączka max o 4 dni.

Teraz mam hormony ok i 6 miesiąc z rzędu opóźnia mi się miesiączka A w poprzednim cyklu dostałam po raz pierwszy okres na 38dc. I teraz też tak pewnie będzie że dostanę na 38dc. Nie znam przyczyn opóźnienia się @ Ale jak będę 18 czerwca u gin Polaka to będę z nim gadać aby coś mi przepisał na uregulowanie okresu żebym mogła kupić w każdej aptece w DE i żebym nie musiała zamawiać z Polski takich rzeczy bo nie chce mi się bawić w wysyłki.

Dzisiaj mam 33dc i jajniki pobolewaja mnie od 4 dni z rzędu pierwszy raz w tym cyklu i jeszcze strasznie mnie bolał jajnik 2 i 3 dc w czasie @ nigdy czegoś takiego nie miałam.
Na pewno PL lekarz coś poradzi...

Mnie jajniki bolały zazwyczaj tylko na owu w połowie cyklu. A teraz zaczęły 7 dni przed @.

Mam nadzieję że Twoje boleści coś zwiastuja

Na pewno PL lekarz coś poradzi...

Mnie jajniki bolały zazwyczaj tylko na owu w połowie cyklu. A teraz zaczęły 7 dni przed @.

Mam nadzieję że Twoje boleści coś zwiastuja
Ja nawet jajników nie odczuwam na owu. Wogule jej nie odczuwam.

Ja też mam taką nadzieję że to jest mój cykl i się udało ale czekam jeszcze 6 dni i zobaczymy czy @ przyjdzie.

Oh jak ja też bym chciała tak wiedzieć. Ale już kilka razy miałam książkowe objawy ciąży i za kilka dni małpa przychodziła. No i się nauczyłam [emoji4]

Tez bym bardzo chciała wiedzieć, ale byłam w dwóch ciążach ani w jednej ani w drugiej nie widziałam żadnych różnic. Czułam się tak samo jak przed okresem.

Ja dostałam od mojej siostry białe wino musujące bezalkoholowe, wczoraj wieczorem do meczu nalałam sobie lampeczkę i przepyszne było, ale od tego czasu jakoś mnie żołądek gniecie [emoji52] myślicie, że to sprawka samego wina, że za ciężkie jednak, czy może wina bąbelków? Bo ja w zasadzie od początku ciąży samą wodę niegazowaną piję i mógł żołądek odwyknąć?

Ciężko stwierdzić, ja np wina praktycznie w ogóle nie pije właśnie dlatego, ze jest ciężkie. I chyba na to bym bardziej obstawiła

Napiszę napewno :) Mam taką nadzieję że tym razem się uda że. Costam Porosło i na tyle duże ile powinno. Ale oczywiście bez spiny. Nie ukrywam że bardzo bardzo.... Bym chciała już ale jak się w tym nie uda to w następnym napewno. 17 czerwca jedziemy na urlop to się napewno sprawa rozwiąże bo @byla 16 maja

Witam :)
Wczoraj chciałam was poczytać ale padłam już o 21:00.
Byłam na wywiadówce córki , dostałam liste proponowanych ocen i jestem z niej bardzo dumna ,poprawiła się ocenach .
Była też kwestia chłopca agresywnego i wulgarnego który bije dzieci z klasy a w zeszłym tygodniu pobił panią pedagog a policja ją jeszcze opieprzyła że go chwyciła za ramiona jsk ją bił . Postanowiliśmy wszyscy rodzice wysłać pismo do jego kuratora i osrodka w którym przebywa zeby coś zrobili zabrali go do szkoły specjalnej ......do psychologa,psychiatry...Nasze dzieci bardzo się go boją a szkoła nic nie może on ma 10 lat i do 13 roku życia jest nietykalny. Chore te nasze prawo.

Witam :)
Wczoraj chciałam was poczytać ale padłam już o 21:00.
Byłam na wywiadówce córki , dostałam liste proponowanych ocen i jestem z niej bardzo dumna ,poprawiła się ocenach .
Była też kwestia chłopca agresywnego i wulgarnego który bije dzieci z klasy a w zeszłym tygodniu pobił panią pedagog a policja ją jeszcze opieprzyła że go chwyciła za ramiona jsk ją bił . Postanowiliśmy wszyscy rodzice wysłać pismo do jego kuratora i osrodka w którym przebywa zeby coś zrobili zabrali go do szkoły specjalnej ......do psychologa,psychiatry...Nasze dzieci bardzo się go boją a szkoła nic nie może on ma 10 lat i do 13 roku życia jest nietykalny. Chore te nasze prawo.

A dziecko nie jest pod opieka psychologa? Rodzice w ogóle się nim nie interesują?

U mojej młodszej córki w przedszkolu tez jest taki agresor. Najgorzej, ze jakakolwiek rozmowa z matką kończy się na niczym, bo również dochodzi do zachowań agresywnych.

reklama
Tak poza tym to dzień dobry, ja zaraz wyjeżdżam z domu, jadę na uczelnię i później o 16:45 mam ginekologa. Zobaczymy, co powie.
Miłego dnia :)

Do góry