reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ale mam wkur..... Zobaczcie mój grafik
Na sierpień tam gdzie mam do 18 zamykam przedszkole i od 16.30 jestem sama na 5 grup przedszkolnych. Jak się WKU.. Wie to pójdę na l4
Screenshot_20190618-122026.jpg

Trochę chamówa z jej strony, powinna Ci iść na rękę i nie przeciążać, skoro zamiast iść na zwolnienie zgodziłaś się jeszcze zostać. Współczuję bardzo, bo już sama praca w ciąży jest ciężka, a jeszcze dochodzą te upały nieszczęsne i do tego taki grafik... Spróbuj z nią o tym pogadać, żeby zmieniła, powiedz, że nie dasz rady, że jak ma to tak wyglądać, to pójdziesz wcześniej na zwolnienie i tyle. Praca pracą, ale zdrowie teraz najważniejsze.
W pierwszej wersji po rozmowie ustalilam że będę do końca lipca a tu taki Ch... Taki grafik mi zrobiła.

Ale głupia baba. Kurde nie dość że idziesz im na rękę bo na dobrą sprawę mogłaś im powiedzieć mam was w dupie i idę na l4 ale zostałaś to zamiast docenić to i ustalić tak grafik żebyś miała lżej to nie. Sory ale ja na twoim miejscu byłam bym do końca lipca i dała l4 niech sobie radzą. Ja też zawsze jestem za dobrą dla wszystkich a oni i tak mają mnie w dupie i tak więc się wcale nie zastanawiaj.

reklama
Dziewczyny przychodzę z dobrymi wiadomościami. Dzisiaj byłam u gin Polaka. Powiedział że 3 lata starań to trochę długo. Moje hormony są ok Powiedział że przydałoby się przebadać męża ( powiedziałam że właśnie będziemy znać wyniki z krwi i nasienia 20.06.2019r)powiedział że ok i zaoszczędzimy czas na badaniu mojego męża. Powiedział że nie może przepisać metforminy ponieważ nie ma specjalizacji leczenia niepłodności i diabetologicznej i może dostać karę za wypisywanie leków pacjentce nie w swojej dziedzinie. Otrzymaliśmy skierowanie do kliniki leczenia niepłodności. Jutro będziemy się rejestrować i może dostaniemy się najpóźniej na sierpień do kliniki. Co do nieregularnych okresów powiedział że nie będzie już ingerowal bo każdy ma swój sposób leczenia. I szkoda moich pieniędzy na leki. I regulacja okresów zajmie się również klinika i ich sposobem będą mnie leczyć. Lekarz mnie nie zbyl. Odpowiadał na każda pytania i sam wyskoczył z tym skierowaniem do kliniki leczenia niepłodności. O mojej wadze nic nie wspomniał. Powiedział że jeśli uda mi się zajść w ciążę i będę miała możliwość dojeżdżania do niego w ciąży to mogę prowadzić ciążę u niego i jeśli będzie tak daleko to jeśli się zdecyduje to będę mogła rodzić w jego szpitalu. Także dzisiaj mam mega humor po wizycie u gin. Zobaczymy jak w klinice do mnie podejda i jakie wyniki będzie miał mąż 20.06

Do góry