reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jejku laski A ja z mężem chyba jakiegoś wirusa zlapalismy. Wróciłam z miasta i przespałam godzinę A kolejna spędziłam w toalecie w usciskach z wc... wierci mnie w brzuchu strasznie. A mąż dopiero teraz się przyznał, że pół nocy i pół dnia w pracy ma straszna biegunkę.. wykończe się:/

reklama
Dziewczyny jesteście cudowne! [emoji7] Najpiękniejsze jest to, że nie myślę, że tylko ja tak ześwirowałam. Wszystko zaczęło się od tego, że kiedyś byłam w właśnie w pepco z mamą i szukałyśmy prezentów na święta. Pierwsze na wejściu były rękawiczki w przecenie, takie dla niemowlaka. Zakochałam się jak zobaczyłam takie maleńkie różowe, a mama widząc to powiedziała, że mam kupić. Byłam w szoku (to było 2 lata temu), że ona mi tak powiedziała, bo ja byłam przekonana że nie można za wcześnie nic kupować, a tym bardziej przed ciąża, przed planowaniem.. A ona mi na to, że marzyła o mnie i też miała już parę ciuszków kupionych zanim w ogóle zaczęła sie starać. I się pojawiłam... Idę zatem w tradycję [emoji16]
Bardzo dobrze cię rozumiem ja robię dokładnie tak samo jak ty.
Pierwsze ciuszki dla chłopczyka i zabawkę kupił mi mój niestety już nieżyjący tato i mam te ciuszki i zabawkę do dziś schowane w szafie bo on chciał wnuka małego Błazejka. Cały czas czekał niestety nie było dane mu doczekac. Od tego czasu regularnie kupoje jakieś ciuszki i ja i mój m.
Mamy w zasadzie 2 komplety i różowe i niebieskie ale i sporo uniwersalnych.
Może to i śmieszne ale często je przegladam.
I wiem że jeśli sie okaże że będę kiedyś miała syna to będzie to z pomocą mojego taty i napewno będzie Błażej:)
Czyli imię dla chłopca już wybrane [emoji4] i co jak co, ale w takie znaki trzeba wierzyć [emoji6]
Ale wcześniej nie miałam :-) przez dwa lata leczenia w pepco niemal zamieszkałam, oglądanie ciuszków i robienie planów dawało mi ukojenie. Pomaga
Teraz nawet nie miałam @ i miałam blokadę hormonów a buszuhe wśród ogłoszeń na wózki, łóżeczka, ciuszki, przeglądam promocje pampersow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]
No lubię ten sport, takie zboczenie hihi
Pepco to jest przegięcie [emoji16] wszystko właśnie przez ten sklep! Za dużo i za tanio i za fajnie mają [emoji16]

Dziewczyny jesteście cudowne! [emoji7] Najpiękniejsze jest to, że nie myślę, że tylko ja tak ześwirowałam. Wszystko zaczęło się od tego, że kiedyś byłam w właśnie w pepco z mamą i szukałyśmy prezentów na święta. Pierwsze na wejściu były rękawiczki w przecenie, takie dla niemowlaka. Zakochałam się jak zobaczyłam takie maleńkie różowe, a mama widząc to powiedziała, że mam kupić. Byłam w szoku (to było 2 lata temu), że ona mi tak powiedziała, bo ja byłam przekonana że nie można za wcześnie nic kupować, a tym bardziej przed ciąża, przed planowaniem.. A ona mi na to, że marzyła o mnie i też miała już parę ciuszków kupionych zanim w ogóle zaczęła sie starać. I się pojawiłam... Idę zatem w tradycję [emoji16]
Czyli imię dla chłopca już wybrane [emoji4] i co jak co, ale w takie znaki trzeba wierzyć [emoji6]
Pepco to jest przegięcie [emoji16] wszystko właśnie przez ten sklep! Za dużo i za tanio i za fajnie mają [emoji16]
I wszystko jasne wszystko przez pepco [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

P. S. Mi to tam niedługo leżaczek rozloza i kapcie dadzą [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
Nie "Tobie się uda". NAM się uda! Nam wszystkim tutaj [emoji6] bardzo w to wierzę i jestem przekonana, że tak będzie.

Ogólnie to Wam się przyznam, że parę ciuszków mam... Były tak cudowne, że musiałam kupić i sobie zachować.. Wiem, że zaraz mnie tu sprowadzicie na ziemię, że nie powinnam, ale czasami serio nie mogę się powstrzymać i biorę podwójnie z nadzieją, że się uda je wykorzystać kiedyś [emoji849]
Ja prawdopdobnie bede musiala odpuscic starania niestety. Zmieniły się okoliczności.

Kochana nie przejmuj się ja mam w piwnicy cały karton ciuszkow od skarpetek po kombinezony i dla chłopca i dla dziewczynki [emoji23][emoji23]

Do góry