reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej dziś jadę do mamy na imieniny, które miła w poniedziałek. Ona nic nie chce a ja nie wiem co kupić. Wina nie pije, kwiaty zwiedna bo często jej nie ma w domu na tydzień lub dwa.
Mały do siostry na wakacje na tydzień i chatka wolną [emoji23] ale będę tęsknić za nim. Pierwszy raz jedzie.

Zrobiłam te pazury też robię sama. Ja tu chyba jedna z najstarszych [emoji23] ja 33 lata m 36.

Marta nie chodziło mi o płeć tylko o brzuszek :)
Wiadac już i to dużo bo to 2 ciąża a ja do szczupłych nie należę bo 66 kg mam przy 164 cm.
Hej dziś jadę do mamy na imieniny, które miła w poniedziałek. Ona nic nie chce a ja nie wiem co kupić. Wina nie pije, kwiaty zwiedna bo często jej nie ma w domu na tydzień lub dwa.
Mały do siostry na wakacje na tydzień i chatka wolną [emoji23] ale będę tęsknić za nim. Pierwszy raz jedzie.

Zrobiłam te pazury też robię sama. Ja tu chyba jedna z najstarszych [emoji23] ja 33 lata m 36.
Photo_1560923041849.jpg

Cześć dziewczyny , a wiec okres przyszedł w 25 dc także za szybko bo 10 dni od owu. Myśle czy castagnus nie narobił czegoś bo takiego czegoś nie miałam jeszcze ;( . Cieszę się ze teraz okres przyszedł bo mąż za pare dni wraca na 2 tyg wiec już będę po okresie i będzie można działać . Szkoda mi tylko tego ze został w domu tydzień dłużej na owu a nie udało się

A do mnie właśnie dzisiaj na tydzień przyjeżdża mój 6letni bratanek [emoji16]

Super brzuszek [emoji6] i jak dla mnie to chudzinka jesteś i tak [emoji16] ja to jeszcze trochę i się będę kulać [emoji23][emoji23][emoji23] i jestem już mocno ograniczona ruchowo przez brzuch, a to jeszcze 2,5 miesiąca, nie wyobrażam sobie, co będzie na sam koniec.
Wiadac już i to dużo bo to 2 ciąża a ja do szczupłych nie należę bo 66 kg mam przy 164 cm. Zobacz załącznik 992061

To może lepiej, że w tą stronę poszło, skoro będziesz teraz miała męża na 2 tygodnie w domu, to nie będzie problemu, że mąż musi jechać, a owu jeszcze nie było. Zacznij robić testy owu od razu po okresie, żeby nie przegapić, bo jeżeli cykle miałyby Ci się teraz skrócić, to i owu może być szybciej.
Bałam się ze mi cykl wydłuży a tu skrócił się [emoji24]

To może lepiej, że w tą stronę poszło, skoro będziesz teraz miała męża na 2 tygodnie w domu, to nie będzie problemu, że mąż musi jechać, a owu jeszcze nie było. Zacznij robić testy owu od razu po okresie, żeby nie przegapić, bo jeżeli cykle miałyby Ci się teraz skrócić, to i owu może być szybciej.

Tak wiem kochana mam taki zamiar robić odrazu jak się skończy bo jestem przypadkiem owu po okresie ‍♀️

reklama
Dzień dobry dziewczyny ;) póki jeszcze można wytrzymać na dworze to pije sobie kawkę na podwórku. Zapowiadają dzisiaj 39 stopni znów u nas. [emoji58]

Biegunka nie odpuszcza, brałam wczoraj węgiel bo w razie fasolki nic innego nie za bardzo można. Mąż czymś się tam ratuje ale też mu nie pomaga.

Do góry