reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dopiero Was nadrobiłam, młody poszedł spać [emoji6] powiem Wam, że w takie dni jak dziś gdy u nas nocuje to jeszcze bardziej uświadamiam sobie jak bardzo pragnę dziecka. To jest właśnie sens życia [emoji3059]

A co do suplementów to też chyba zmienię, brałam Femibion 0, teraz biorę Femibion 1 bo jakaś dziewczyna ze starań poleciła, że ma lepszy skład niz 0 i potem jak się zajdzie można go kontynuować. A potem trafilam na Pana Tabletkę i słabo to ocenił [emoji16] tylko muszę jeszcze poczytać na co zmienić [emoji23]

reklama
Zaczelam teraz to wszystko czytać Jezu łączę nie wiem nie. Mam siły [emoji24][emoji24][emoji24]

Napewno lepiej oddać nasienie na miejscu . My początkowo chcieliśmy ze w domu i zawiezdz do labo ale nam kilku lekarzy odradziło . Zadzwoniłam do kliniki gdzie można wykonać badanie i się umówiliśmy na konkretny dzień i godzinę tak zeby było pare dni abstynencji . Wszystko Ci powinni powiedzieć jak się przygotować . Tam na miejscu krótka ankieta z mężem i do dzieła .

No i zazwyczaj w klinikach gdzie się bada nasienie to w cenie jest konsultacja wyników z lekarzem wiec warto właśnie tam robić . Ja dostałam wyniki na e-mail wiec i moj lekarz je widział ale i tak zadzwoniłam do kliniki umówić się z tymi wynikami

Dziękuję za informację na pewno nam pomogą
Napewno lepiej oddać nasienie na miejscu . My początkowo chcieliśmy ze w domu i zawiezdz do labo ale nam kilku lekarzy odradziło . Zadzwoniłam do kliniki gdzie można wykonać badanie i się umówiliśmy na konkretny dzień i godzinę tak zeby było pare dni abstynencji . Wszystko Ci powinni powiedzieć jak się przygotować . Tam na miejscu krótka ankieta z mężem i do dzieła .

Uff nadgonilam Was kochane.

Aaaa ja też po cichutku gratuluję dziewczyny! Nawet nie wiecie jaka uciechy mi to sprawia ♡♡♡

Ohhh Wy oczekujecie testowania A ja powrotu do starań:( strasznie mi się to ciągnie.

Ściskam mocno i pozdrawiam [emoji3059]

reklama
Witam się. Ja już w drodze do pracy nie mogłam spać w nocy ostatnio mam problemy. A potem nie mogę się zwlec z łóżka. Masakra ale do 13 jestem więc jakoś dam rade
Nic mi się nie chce [emoji24]

Dwa tygodnie u nas w przedszkolu była dziewczyna z Turcji i Indonezji i jedliśmy ich jedzenie masakra ohyda nawet dzieci nie jadły.
Od wczoraj mamy hindusa i Azjatke przez dwa tygodnie już się boję.

Do góry