reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
"kuwa" mać wywalił mi wiadomość.

Adzik fantastyczne wieści coś czuję że to będzie Wejście smoka bardzo mocno trzymam kciuki [emoji3590][emoji16][emoji41][emoji259]

Marta cierpliwości w pożyciu z teściową Oby szybko poszło[emoji6]

Rose widzisz to kolejny problem ci odpadł wszystko jest w porządku Bardzo mnie to cieszy [emoji16]
Mnie uspokoiły się z tą aplikacją bo bałam się Bo ostatnio mój coś na ściągał i zwiększył nam bardzo rachunek [emoji3064]

Ja dziś 10dc według flow owu w pon aleto przy założeniu zwykłych cykli a niewiem ile będą trwały, ale nie tracę optymizmu. W sb mamy razem wolne to jak ktoś tu ładnie pisze ( a pokochała to określenie) będziemy bamboszyc [emoji16][emoji2956][emoji1787][emoji1787][emoji41][emoji3590][emoji259]

Nam się chyba znowu nie udało [emoji26] szyjka nisko i chyba otwarta... Ech, dobrze, że za dwa tygodnie mam gina, niech coś zaradzi..

Nam się chyba znowu nie udało [emoji26] szyjka nisko i chyba otwarta... Ech, dobrze, że za dwa tygodnie mam gina, niech coś zaradzi..
Nie zgadzam się żeby moje przeczucia się nie sprawdziły [emoji26]

Który to cykl starań? Może faktycznie coś gin zaradzi...

Z resztą o czym mówimy @ jeszcze nie przyszła

Nie zgadzam się żeby moje przeczucia się nie sprawdziły [emoji26]

Który to cykl starań? Może faktycznie coś gin zaradzi...

Z resztą o czym mówimy @ jeszcze nie przyszła
Też wolałabym się nie zgadzać, tylko po co ta szyjka się otwiera [emoji849]

3 cykl. Wiem, że to krótko i że nie ma niczego tak hop siup na zawołanie, ale myślałam, że nie będziemy mieć problemu, a tu proszę [emoji53]

reklama
Dziewczyny mam pytanie o Dzisiaj chciałabym zacząć robić testy o w a zazwyczaj i robię w godzinach popołudniowych jednak jutro od 13:00 do 21:00 będę w pracy i teraz nie wiem czy:
1) jutro odpuścić test
2) zrobić i 12 przed praca
3)zrobić ok 21.30 po pracy??
Dodam że w pracy totalnie Nie mam opcji zrobić tego testu w ogóle nie mogę nawet się zająć że się staram?

Do góry