reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej dziewczyny, czy ja też do was mogę tutaj dołączyć? ;) Stare wątki milkną bo pojawiają się nowe a większość dziewczyn ze starych wątków pozachodziło w ciążę i w większości się nie odzywają, bo już nie mają czasu, potrzeby czy tez właśnie nie chcą 'drażnić' staraczek. Pamiętam jak założyłam osobny wątek "udało się" bo właśnie na staraczkach 2018-2019 była jakaś aferka odnośnie pisania dziewczyn w ciąży. Ale przecież ex-staraczka to dalej staraczka w głębi serca. Szczerze to nigdy nie rozumiałam tej zazdrości, że komuś się udało a mi nie, nigdy nie denerwowały mnie pozytywne testy czy zdjęcia usg maluszków - wręcz przeciwnie. :)

Chyba nawet powstał wątek staraczki 2019 udało się .... Miejmy nadzieję że wszystkie tam dołączymy :)
Ja go stworzyłam po tej aferze, na prośbę innych ciężarnych dziewczyn, wtedy też byłam w ciąży. ;)

Hej dziewczyny, czy ja też do was mogę tutaj dołączyć? ;) Stare wątki milkną bo pojawiają się nowe a większość dziewczyn ze starych wątków pozachodziło w ciążę i w większości się nie odzywają, bo już nie mają czasu, potrzeby czy tez właśnie nie chcą 'drażnić' staraczek. Pamiętam jak założyłam osobny wątek "udało się" bo właśnie na staraczkach 2018-2019 była jakaś aferka odnośnie pisania dziewczyn w ciąży. Ale przecież ex-staraczka to dalej staraczka w głębi serca. Szczerze to nigdy nie rozumiałam tej zazdrości, że komuś się udało a mi nie, nigdy nie denerwowały mnie pozytywne testy czy zdjęcia usg maluszków - wręcz przeciwnie. :)

Ja go stworzyłam po tej aferze, na prośbę innych ciężarnych dziewczyn, wtedy też byłam w ciąży. ;)
Nawet jak kogoś coś boli tto nie powinien tego pisać. No pewnie bądź tu :) a Tobie się udało? Sorki bo już pisałam że nie ogarniam :) :) :) ja jeszcze na starania 2019 jestem dość aktywnie. Tam się zamartwiamy też o te które zniknęły nagle. Młoda się bidulka odezwała wczoraj ale musi ochłonąć , jest tu i chyba na staraniach 2019. A w tych staraniach 2019 druga połowa to już w ogóle nikogo nie znam.

W ogóle laski, nigdy nie miałam jakiegoś wielkiego problemu z wypryskami na twarzy, jakis 1 albo 2 przed terminem @. A teraz jakaś paranoja, mam je nawet we włosach, ja piernicze:/
Zajdź do apteki po maść cynkową. Kosztuje ok 3zł, a działa cuda. Nasmaruj te miejsca na noc i zostaw, a rano przemyj wodą, bo zostaną białe plamki po cynku [emoji846]

Hej! Pozwoliłam sobie zobaczyć Twój test, od razu mówię, że pinki mnie oszukały ale nie generalizuję, że zawsze oszukują. Dwukrotnie wyszedł mi cień na nich a bet była negatywna. Druga sprawa jest jak beta jest nieznacznie podniesiona, wtedy wchodzi w grę ciąża biochemiczna, którą też przechodziłam nie raz. Na cienie trzeba zawsze brać poprawkę i albo na kolejny dzień powtórzyć test albo iść od razu na betę i wtedy mamy jakąkolwiek pewność co się dzieje.

Nawet jak kogoś coś boli tto nie powinien tego pisać. No pewnie bądź tu :) a Tobie się udało? Sorki bo już pisałam że nie ogarniam :) :) :) ja jeszcze na starania 2019 jestem dość aktywnie. Tam się zamartwiamy też o te które zniknęły nagle. Młoda się bidulka odezwała wczoraj ale musi ochłonąć , jest tu i chyba na staraniach 2019. A w tych staraniach 2019 druga połowa to już w ogóle nikogo nie znam.
Ja niestety nie staram się w ogóle ale bardzo bym chciała, ale ze względu na mój nieprawidłowy kariotyp w grę wchodzi tylko in vitro z diagnostyką preimplantacyjną.

reklama
Do góry