reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny u mnie tak 4 dni po terminie @ z wieczora :) ale brzuch boli znowu :( a że dopiero po stracie to bardzo się boję Zobacz załącznik 1011913
Gratuluję [emoji6] nie martw się na zapas, bo krótko po stracie organizm jest jeszcze jakby trybie ciążowym, bo dojście całkowicie do stanu sprzed ciąży trochę czasu zajmuje i łatwiej jest wtedy utrzymać kolejną ciążę. Trzymam mocno kciuki i umawiaj się szybko na wizytę do gina, chociaż dupka albo luteinę asekuracyjnie dostaniesz od razu, a to zawsze większy spokój ducha będzie. No i odpoczywaj dużo i bądź dobrej myśli [emoji4]

reklama
To jeden z kolorow ktory małżonek przywlekł mi do testowania [emoji3]
..chociaz jemu ten turkus przypadł do gustu hehehe a mnie ni huhu sie nie widzi.
Taka w castoramie ale mega gęsta i bardzo wydajna wystarczy jedna warstwa Zobacz załącznik 1011830
20190816_211724.jpeg

Hej Wam wtorkowo [emoji4]

Ja dziś mam przypływ energii po ostatnich dwóch zdechłych dniach [emoji16] zrobilam sobie rano test i może to mnie tak dobrze nastawiło, bo kreska testowa pokazała się od razu i to mocniejsza niż kontrolna [emoji3059]
Cześć dziewczyny! Jestem tu jestem :) czytam cały czas.. ale miałam jakieś kiepskie dni [emoji23] raz że byłam przeziębiona, dwa że sąsiad zalał nam łazienkę, trzy ciagle jestem wkurzona, wszystko mnie denerwuje i mam ochotę zamknąć się w pokoju i nie mieć kontaktu z nikim..[emoji23] serio jest źle bo sama widzę to jaka jestem wredna dla innych i jak bez powodu się na wszystkich denerwuje. Humorki nie odpuszczają..a najbiedniejszy w tym wszystkim jest mój narzeczony haha[emoji3]
Poza tym to chyba łapią mnie mdłości, nie wymiotuje ale ciagle czuje, że jest mi niedobrze.. zobaczymy co będzie dalej [emoji6] umówiłam się tez na druga wizytę u lekarza na 30.08 prywatnie wiec jestem trochę spokojniejsza bo w przyszłym tygodniu będę już wszystko wiedzieć i jeśli wszystko będzie dobrze to na pewno pójdę na L4 [emoji6]

@MartaSx fajny remoncik! Ładnie u Was [emoji6]Powodzenia przy pokoiku synka i nie przemęczaj się! [emoji39]
@Lilka2304 przykro mi ale polecam wyluzować, ja w tym cyklu nie robiłam nawet testów owu.. stwierdziłam, że co ma być to będzie. Nie patrzyłam w kalendarzyk kiedy są dni płodne, kiedy owulacja, nie przytulalismy się jak co miesiąc „bo musimy dzisiaj” tylko wtedy kiedy mieliśmy na to ochotę i widzisz.. udało się :) Tobie tez tego życzę i trzymam mocno kciuki!
@paola425 jak dobrze pamietam to w ten piątek wizyta!? Nie mogę się doczekać Twojej prawie tak bardzo jak mojej haha :)
Czyli zaczęły się u Ciebie humorki ciążowe [emoji16] ale to dobrze, wiadomo przynajmniej, że coś się dzieje. A łazienka cała do zrobienia? Rozumiem, że pójdzie to z ubezpieczenia sprawcy? [emoji6]
Powiem Ci, że ja Twojej wizyty też nie mogę się doczekać [emoji16] przez to, że razem nam się udało to ta Twoja ciąża to jak moja [emoji23]

Ehh tak jak. Myślałam.... QUOTE]

Dopiero zauważyłam Twój post. Przykro mi, ale nie poddawajcie się [emoji6] jak na czymś bardzo zależy to trzeba walczyć do końca [emoji123]

Hej dziewczyny u mnie tak 4 dni po terminie @ z wieczora :) ale brzuch boli znowu :( a że dopiero po stracie to bardzo się boję Zobacz załącznik 1011913

Pięknie, gratulacje [emoji7] dbaj o siebie i dużo odpoczywaj [emoji6]

Piękne dwie KRECHY [emoji7] gratulacje

To jeden z kolorow ktory małżonek przywlekł mi do testowania [emoji3]
..chociaz jemu ten turkus przypadł do gustu hehehe a mnie ni huhu sie nie widzi.Zobacz załącznik 1011923

Ja kocham szarosci. A. Mój m to pyta tylko na jaki kolor ha ha ha

Cześć dziewczyny! Jestem tu jestem :) czytam cały czas.. ale miałam jakieś kiepskie dni [emoji23] raz że byłam przeziębiona, dwa że sąsiad zalał nam łazienkę, trzy ciagle jestem wkurzona, wszystko mnie denerwuje i mam ochotę zamknąć się w pokoju i nie mieć kontaktu z nikim..[emoji23] serio jest źle bo sama widzę to jaka jestem wredna dla innych i jak bez powodu się na wszystkich denerwuje. Humorki nie odpuszczają..a najbiedniejszy w tym wszystkim jest mój narzeczony haha[emoji3]
Poza tym to chyba łapią mnie mdłości, nie wymiotuje ale ciagle czuje, że jest mi niedobrze.. zobaczymy co będzie dalej [emoji6] umówiłam się tez na druga wizytę u lekarza na 30.08 prywatnie wiec jestem trochę spokojniejsza bo w przyszłym tygodniu będę już wszystko wiedzieć i jeśli wszystko będzie dobrze to na pewno pójdę na L4 [emoji6]

@MartaSx fajny remoncik! Ładnie u Was [emoji6]Powodzenia przy pokoiku synka i nie przemęczaj się! [emoji39]
@Lilka2304 przykro mi ale polecam wyluzować, ja w tym cyklu nie robiłam nawet testów owu.. stwierdziłam, że co ma być to będzie. Nie patrzyłam w kalendarzyk kiedy są dni płodne, kiedy owulacja, nie przytulalismy się jak co miesiąc „bo musimy dzisiaj” tylko wtedy kiedy mieliśmy na to ochotę i widzisz.. udało się :) Tobie tez tego życzę i trzymam mocno kciuki!
@paola425 jak dobrze pamietam to w ten piątek wizyta!? Nie mogę się doczekać Twojej prawie tak bardzo jak mojej haha :)
Starałam się nie przemeczyc. Ale z szaf trzeba. Było powyciagac poprzesowax. Musiałam potem m pomoc przywieść ta szafkę co wisi. Ale co chwilę siadalam na chwilę. Nie nawidze remontów trzeba było wszystko myć zaraz. Ale jeszcze dziś i koniec. Na korytarzu jest boazeria drewniana jak za lat 70 tych. Nie nawidze jej ale wuja nie pozwala jej ściągać. Kuchnia też stara nie ma piekarnika nawet. No ale jeszcze 2 Maks 3 lata i stąd spadamy.

Ja właśnie zakupiłam sprawdzone testy owu na Allegro 50 szt [emoji23] wiec jak tylko dostanę okres to biorę się za sprawdzanie 2 razy dziennie zeby nic nie umknęło

Dzień dobry z rana [emoji6]
@nikolka1203 gratulacje!!! Trzymam kciuki żeby wszystko było w porzadku! [emoji7]
@SalsaPL mi się podoba ten turkus! [emoji3]
@paola425 teścik potrafi poprawić humor, wiem coś o tym [emoji23] tez pewnie jeszcze zrobię nie jeden haha
Co do łazienki to na szczęście w sumie nie moja sprawa bo my wynajmujemy mieszkanie, wiec właściciel będzie sobie to ogarniał no ale żyjemy piąty dzień bez sufitu i w takim bałaganie, że masakra.. szkoda gadać nawet :) ale ewidentna wina sąsiadów.
Do wizyty jeszcze tydzień a mnie jakiś strach już ogarnia [emoji33]

@MartaSx rozumiem Cię bo my w wynajmowanym mieszkaniu tez nie możemy zrobić nic tak jakbyśmy chcieli i tez mnie to strasznie wkurza..my na szczęście jeszcze tylko rok :)

Miłego dnia wszystkim! [emoji8]

reklama
Codziennie rano budze sie z lekkim bokem krzyza, tesciowa mowi, ze to od noszenia dziciakow.. Mam 3-4 dni do @, jak nie bedzie brudzen dzis to jutro rano ribie test, zadnych dodatkowych objawow

Do góry