reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej Wam [emoji4]

Chyba zaczęło się coś zmieniać u mnie, nie mam już aż takiego parcia na jedzenie. Uszykowałam sobie kanapkę i tak siedzę i patrzę na nią [emoji23]Nie brzmi dobrze... Ale jeszcze tylko 6 tygodni [emoji16]
Mój koszmar zaczął się koło 7 tygodnia i ustąpił koło 15. Nie chcę Cię absolutnie straszyć, ale wszystko przed Tobą [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Wy tu takie plany na dzisiaj, a moja produktywność skończy się na zrobieniu obiadu. Wczoraj latałam pół dnia po mieście (po sklepach i poszalałam trochę), bo poczułam przypływ energii, a dzisiaj jeszcze się z łóżka nie zwlekłam. Stary grał z moim bratem w Fifę na konsoli prawie do 4 nad ranem, więc teraz jeszcze też śpi na moje szczęście, to nie muszę się z niczym spieszyć [emoji16]

A u mnie dziewczyny chyba nic z tego, zauwazylam brazowa plamke, a przy podcieraniu byl taki zolto brazowy sluz rozciagliwy. Wydaje mi sie, ze nic z tego :-(
Takie śluzy są normalne na początku ciąży, nie ma się do załamywać. Jak się pojawi żywa krew, to wtedy zasuwaj na izbę przyjęć, przepiszą dupka i ustabilizują sytuację. Spokojnie, głowa do góry.

My juz wracamy. Byłoby super, bo ponad 30st, pogoda piękna, gdyby nie lodowata woda w basenach[emoji33] mi nigdy zimna woda nie przeszkadzała, ale to była przesada[emoji21]
20190825_135433.jpeg
20190825_135445.jpeg

Hej Wam w weekend, ja oczywiście nie dosypiam i obudziłam się o 7 [emoji849] ale w sumie przed 22 padlam, więc nie jest źle [emoji4]

@nikolka1203 a jak długie masz cykle? Bo nie wiadomo, czy termin z ostatniej @ jest wiarygodny [emoji6]

@RoseGold same dobre wiadomości od Ciebie wczoraj [emoji16] wycieczka udana, dzieci zadowolone, mąż niedługo będzie i mało tego potem nie wywalają go aż tak daleko, blizniaki na świecie. Teraz tylko trzymać kciuki żeby wizyta córeczki poszła dobrze [emoji4]

@nast95 ja tak samo, dopóki nie przeczytałam wyjaśnienia to nie wpadłam na to, że to mogło tak zabrzmieć [emoji23]
Ostatniej @ to ja właściwie nie miałam bo 19stego lipca miałam zabieg, lekarz kazał liczyć termin zabiegu jako 1 dzień @ ale w sumie u mnie to nic nie wiadomo [emoji23]

reklama
Do góry