reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja dziś 23 dc tak mnie boli brzuch że nie wiem co jest grane :( termin dopiero za 8,9 dni... jakaś masakra. Na dodatek jutro dentysta i tak się stresuje że noc mam nie przespana... pomocy [emoji25]

reklama
Ja noedawno wróciłam z placu zabaw. Młody biegał na boso, bawili się w chowanego i nogi to mu szczoteczka szorowalam [emoji23][emoji23][emoji23] więc już wykapany je kolacje. Jeszcze tydzień potem zacznie się szkoła i o 20 do spania

Ja dziś 23 dc tak mnie boli brzuch że nie wiem co jest grane :( termin dopiero za 8,9 dni... jakaś masakra. Na dodatek jutro dentysta i tak się stresuje że noc mam nie przespana... pomocy [emoji25]
Jeśli jesteś w ciąży to do dentysty można chodzić. Będzie dobrze nie stresuj się.

Ja dzisiaj większość dnia przespałam. To u mnie norma ostatnio :/ Strasznie mnie to męczy, ale muszę często przespac się w dzień (dziś np 2 razy... ), bo po prostu nie daję rady. Jak w ciąży, tylko szkoda, że w niej nie jestem. Nie wiem, co się ze mną dzieje[emoji53]

Jutro o 12 mam spotkanie z wykładowcą, tak bardzo mi się nie chce [emoji53] mało ze mam jeszcze wakacje, to dodatkowo jakoś nie mam ochoty słuchać jak to może być, że jestem na 3 roku, skoro nie umiem tego czy tego. No i córka ma wtedy wizytę w poradni. Wszystko na nie[emoji53]
Przypomniała mi że miałam się rozejrzeć za tą podyplomowki z logopedii.

M pojechał na szkolenie dwudniowe z pracy. Jechali wszyscy już widzę jakie chlansko tam będzie.

Nie po prostu panicznie boję się dentysty. Nie dlatego że mogę być w ciąży. Bo naprawdę na to akurat nie liczę. Sam fakt [emoji26][emoji26][emoji26]
Ja też się panicznie boję dentysty a to dlatego że jako dziecko mnie siła trzymali. Długo nie chodziłam. Jak byłam w ciąży z synem poleczylam sobie żeby u dentysty dziecięcego. Teraz chodzę na NFZ naprawdę fajny ale i tak przed wizytą się panicznie zawsze boję. Jak duża dziura bez znieczulenia nie siadam.

e tam dentysta, ja tam sie nie boje. Oprocz znieczulenia przy wyrywaniu czterech osemek nie leczylam zadnego zeba ze znieczuleniem [emoji39]
ja mam caly czas lekkie brudzenie na majtkach, bardzo male ale takie kawa z mlekiem. Rano ide na bete, wynik pojutrze. Czuje tez krzyz i podbrzusze troche, dziwna ta ciaza u mnie narazie...

e tam dentysta, ja tam sie nie boje. Oprocz znieczulenia przy wyrywaniu czterech osemek nie leczylam zadnego zeba ze znieczuleniem [emoji39]
ja mam caly czas lekkie brudzenie na majtkach, bardzo male ale takie kawa z mlekiem. Rano ide na bete, wynik pojutrze. Czuje tez krzyz i podbrzusze troche, dziwna ta ciaza u mnie narazie...
Beta betą, dobrze, ze bedziesz ją robic, ale nie lepiej przejść się do ginekologa? Zrobi usg i może uspokoi Cię z przyczyną krwawienia

reklama
Do góry