reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ale super kochana, czyli dwa dni różnicy między nami bo ja dziś 5t4d... Ale jeszcze się nie umówiłam bo się boję że nie będzie serducha [emoji85] gratuluję mega się cieszę twoim szczęściem [emoji3590]

Ja tez się bałam, że nie będzie.. wręcz byłam przekonana! Chociaż siostra wczoraj zapewniała mnie ze na pewno będzie serduszko bo ten lekarz ma bardzo dobry sprzęt, no i miała racje.. może to tez faktycznie od sprzętu zależy. Mega radocha [emoji6] fajnie, że tez jesteś na prawie tym samym etapie[emoji8] nie stresuj się tak! Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze, bardzo mocno w to wierze i trzymam za Ciebie kciukasy! W końcu musi być dobrze! [emoji6]

reklama
ja przepraszam, ale nie doczytalam wszystkoego bo w pracy duzo roboty. Odebralam wyniki, pojutrze heszcze raz pojde
Screenshot_20190827-173738_Drive.jpeg

Wszystko dobrze. Mała zdrowa rośnie. Ma 340g. 14 cm obwodu brzuszka. Mam niskie cisnienie 85 na 40 [emoji23][emoji23][emoji23] szyjka twarda zamknięta 4cm ma. Zobacz załącznik 1015097Zobacz załącznik 1015098

A i na następne mam zrobić krew, mocz i glukoze
Piękna nasza mała ♡

Ja już po nie było tak źle choć wyrwane aż 2 korzenie:( I połowę zębów do drobnego leczenia. Troszkę mnie teraz zaczyna boleć ale dam radę. Dziękuję kobietki za wsparcie ♡ jesteście niezastąpione!

Piękna nasza mała ♡

Ja już po nie było tak źle choć wyrwane aż 2 korzenie:( I połowę zębów do drobnego leczenia. Troszkę mnie teraz zaczyna boleć ale dam radę. Dziękuję kobietki za wsparcie ♡ jesteście niezastąpione!
Dzięki [emoji7]

Mi teraz powiedział że jest spoko zaplanował mi dolna lewa 5 i 6 i kazał przyjść do kontroli po porodzie. Choć ja czuję że że dwa zęby mam do leczenia ale jak tak mówi to się nie kloce [emoji23] bo też się panicznie boję.

reklama
Do góry