reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
A u nas dziś nuda i pizza na obiad, bo od 5 godzin nie ma prądu [emoji849] wiszę na infolinii od pół godziny oczekując na połączenie żeby się dowiedzieć kiedy mają zamiar to naprawić... Już jestem tak zła, że nieźle się tam komuś oberwie [emoji16]

A u nas dziś nuda i pizza na obiad, bo od 5 godzin nie ma prądu [emoji849] wiszę na infolinii od pół godziny oczekując na połączenie żeby się dowiedzieć kiedy mają zamiar to naprawić... Już jestem tak zła, że nieźle się tam komuś oberwie [emoji16]
U nas też problem z pradęm, dobrze, że kuchenka gazowa. Zaraz idę z psami na szybki spacer, wrzucę grzyby do suszenia w piekarniku i coś do jedzenia muszę zrobić. Spałam 3h.. szok.. dłużej niż w nocy! [emoji16]

U nas też problem z pradęm, dobrze, że kuchenka gazowa. Zaraz idę z psami na szybki spacer, wrzucę grzyby do suszenia w piekarniku i coś do jedzenia muszę zrobić. Spałam 3h.. szok.. dłużej niż w nocy! [emoji16]
No to jest błąd, że wszystko na prąd [emoji16] znaczy się my jak my, jakoś przeżyjemy, ale jak ktoś ma male dzieci to masakra... Nawet nie ma jak wody na mleko podgrzać [emoji53]

Tak wiec dziewczynki mój m dostał prezent na dzień chłopaka w postaci owulacji z lewej strony [emoji8] jutro mam zrobić zastrzyk a w środę o 8 mam inseminacje , jak ja się cieszę , oby poszło dobrze
Tak się cieszę! Do boju !
A ja byłam na tej wizycie na nfz, ale ostatni raz chyba, to bez sensu [emoji16] usg mi zrobił, widziałam moje maleństwo, które już jest bardzo duże, serduszko pięknie bije, ale to wszystko. Nawet mi jej nie zmierzył... Usg miałam przezpochwowo, a na pytanie od kiedy robi przez brzuch odpowiedział, że już w bardziej zaawansowanej ciąży ok 20 tyg. Gdzie prywatnie ostatnio w 10 tyg miałam już przez brzuch [emoji849]
Założyli mi znowu kartę ciąży, więc mam już dwie w kolekcji [emoji23]
No właśnie ja też chodzę na nfz ale gdyby się udało będę szukać prywatnie. Ten mój gin jest strasznie dziwny.

Cieszę się że u Was wszystko pięknie ♡
Hejka ja dziś od rana latam [emoji23] jak wróciłam ze szkoły to poszłam polqzic po sklepach. Upolowalam buty dla młodego za całe 12zl tak ki się udało. Zaraz po niego idę i na taekwondo. Wracałam tramwajem nikt mi miejsca nie ustąpił. Wredna jestem ale nikomu już nie zejdę też. Zobacz załącznik 1028238
I tutaj ciśnie mi się na język ',ludzie to...' ohh !

Aaaa @paola425 i faktycznie z tą Ikeą masz racje, ponoć to juz oficjalne :D szok, nie dalej jak tydzien temu rozmawiam z mama, ze w Szczecinie Ikea nigdy nie powstanie :p

Budowę planują zakończyć za poltora roku. Jestem ciekawa na jakim bede wtedy etapie z trzecim dzieckiem. Moze dalej na etapie starań, a moze wlasnie w Ikei bede robic zakupy pokroju przewijak itp :p
Dziewczyny, ktore jeszcze nie jesteście w ciazy - tez tak na wszystko patrzycie?Jak macie odległa datę czegos, to zastanawiacie sie, na jakim etapie starań/ciazy wtedy będziecie?[emoji85] troche juz to psychiczne hahah[emoji23]

reklama
Aaaa @paola425 i faktycznie z tą Ikeą masz racje, ponoć to juz oficjalne :D szok, nie dalej jak tydzien temu rozmawiam z mama, ze w Szczecinie Ikea nigdy nie powstanie [emoji14]

Budowę planują zakończyć za poltora roku. Jestem ciekawa na jakim bede wtedy etapie z trzecim dzieckiem. Moze dalej na etapie starań, a moze wlasnie w Ikei bede robic zakupy pokroju przewijak itp [emoji14]
Dziewczyny, ktore jeszcze nie jesteście w ciazy - tez tak na wszystko patrzycie?Jak macie odległa datę czegos, to zastanawiacie sie, na jakim etapie starań/ciazy wtedy będziecie?[emoji85] troche juz to psychiczne hahah[emoji23]
Ja mam podobnie. Przeglądałam oferty na wakacje w przyszłym roku i tak sobie pomyślałam aaa i tak pewnie nie pojadę bo gdzie tak z takim maluszkiem [emoji847] w coś trzeba wierzyć

Do góry