reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dzieci niestety takie zachowania wynoszą z domu. Współczuję bardzo, bo przykro, że takie sytuacje się zdarzają, tym bardziej, że teraz w ciąży Ci się to przytrafiło, gdzie potrzebujesz spokoju.
Hej hej ja nie mam siły mam dość. Praca w ciąży mnie wykancza nerwowo. Dziś 5 cio latek powiedział do mnie ty głupia debilko. Oplul mnie i pokopal.

reklama
Dzieci niestety takie zachowania wynoszą z domu. Współczuję bardzo, bo przykro, że takie sytuacje się zdarzają, tym bardziej, że teraz w ciąży Ci się to przytrafiło, gdzie potrzebujesz spokoju.
Od 4 miesięcy z nim walczymy rodzice po rozwodzie matka nie pracuje chodzi po galeriach. Z państwowego przedszkola go wyrzucili. Bije i wyzywa nas. Ostatnio do innej nauczycielki powiedział,, kur... Ty gruba swinio,, do matki nic nie dociera a ja mam dziś dość a to poniedziałek dopiero. Szefostwo będzie w piątek wtedy im powiem o ciąży

Chora sytuacja z tym dzieckiem, ale może szefostwo też powinno pomyśleć mimo wszystko o wyrzuceniu? Ja rozumiem, że to tylko dziecko i że to wina rodziców, że się w ten sposób zachowuje, ale może jak kolejny raz zostanie wyrzucony, to rodzice trochę przemyślą i wezmą się za wychowanie. Takie zachowania są niedopuszczalne, a Wy jako opiekunowie nie musicie się na to godzić.

Powiedz i pomyśl w takim razie o pójście na l4 może od przyszłego tygodnia już. Najważniejszy jest teraz Twój spokój, dla dobra maleństwa nie możesz się narażać na takie nerwy.
Od 4 miesięcy z nim walczymy rodzice po rozwodzie matka nie pracuje chodzi po galeriach. Z państwowego przedszkola go wyrzucili. Bije i wyzywa nas. Ostatnio do innej nauczycielki powiedział,, kur... Ty gruba swinio,, do matki nic nie dociera a ja mam dziś dość a to poniedziałek dopiero. Szefostwo będzie w piątek wtedy im powiem o ciąży

Tak mi się wydaje, że w prywatnych przedszkolach/szkołach tak jest... Bo rodzicowi wydaje się, że jak płaci to reszta się nie liczy [emoji849]

Może się okaże, że z opalania nici [emoji6] trzymam kciuki za pozytyw [emoji110] trochę objawów przecież masz. A szyjka jak? Bo Ty umiesz kontrolować, a jest różnica na ciąże i na okres [emoji6]
Trzymam kciuki [emoji110] ustaw sobie przypomnienie razem z budzikiem albo naklej kolorową karteczkę na lustro w łazience [emoji16]
No wlasnie odkad zaczelam plamic to nie badam [emoji848]

Misia Jasia leje że śmiechu [emoji23][emoji23] dajcie mi nr do matki natury :-)

Marta współczuję, zgadzam się z tym co któraś napisała niektórym rodzicom wydaje się że ja wpłacam to już Nauczyciel musi z tolerować każde zachowanie

Dziewczyny a ja byłam siku i na papierze różowo ale nie sama krew, na wkladce potem lekko poplamione. Mam nadzieję że z tego wyjdzie normalny okres a nie ze torbiel ehhh :-( narazie nic mnie nie boli ani nic. Mój mnie pociesza że napewno to będzie "zdrowy" okres i że jeszcze zacznie boleć [emoji23]

Misia Jasia leje że śmiechu [emoji23][emoji23] dajcie mi nr do matki natury :-)

Marta współczuję, zgadzam się z tym co któraś napisała niektórym rodzicom wydaje się że ja wpłacam to już Nauczyciel musi z tolerować każde zachowanie

Dziewczyny a ja byłam siku i na papierze różowo ale nie sama krew, na wkladce potem lekko poplamione. Mam nadzieję że z tego wyjdzie normalny okres a nie ze torbiel ehhh :-( narazie nic mnie nie boli ani nic. Mój mnie pociesza że napewno to będzie "zdrowy" okres i że jeszcze zacznie boleć [emoji23]
Może się dopiero rozkręca [emoji846]

To może jednak zatestuj dla spokojnej, skoro te plamienia takie dziwne i ustępują zamiast się rozkręcić na okres. Może szyjka czasami po jakimś czasie się dopiero zmienia, ciężko mi powiedzieć.
Szyjka u mnie typowo na okres.. twarda, otwarta i bardzo nisko.. ale plamienia prawie wcale juz [emoji848] glupieje..

reklama
Do góry