reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wychodzi na to że ten z 17dc też pozytywny... A to jest 5 dni roznicy [emoji29] może testy jakieś trafne ?
1558965088300~2.jpeg

reklama
Wychodzi na to że ten z 17dc też pozytywny... A to jest 5 dni roznicy [emoji29] może testy jakieś trafne ? Zobacz załącznik 978125
Kochana test owu uznaje się za pozytyw w momencie kiedy
-kreska testowa jest takiego samego koloru co kontrolna
-kreska testowa jest mocniejsza od kontrolnej.

W innych przypadkach test owu uznaje się za negatywny. Ja bardziej obstawiam że pozytyw to też co są dwie kreski tego samego koloru czyli bodajże z 22dc(dzisiaj)

Kochana test owu uznaje się za pozytyw w momencie kiedy
-kreska testowa jest takiego samego koloru co kontrolna
-kreska testowa jest mocniejsza od kontrolnej.

W innych przypadkach test owu uznaje się za negatywny. Ja bardziej obstawiam że pozytyw to też co są dwie kreski tego samego koloru czyli bodajże z 22dc(dzisiaj)

Ale na tym z 17dc tez wydaje się być kreska mocniejsza. I to sporo ciemniejsza

1 test owu z 17dc
2 test owu z 22dc

[emoji2962]Zobacz załącznik 978123
Faktycznie źle spojrzałam na testy. Z 17dc masz testowa kreskę mocniejsza od kontrolnej i to się uznaje za pozytyw.

Spróbuj zrobić test ciążowy albo betę żeby mieć pewność czy jesteś w ciąży czy nie. Albo poczekaj do terminu @ wiem że to jeszcze 8 dni.

Ale na tym z 17dc tez wydaje się być kreska mocniejsza. I to sporo ciemniejsza
Faktycznie źle spojrzałam na testy. Z 17dc masz testowa kreskę mocniejsza od kontrolnej i to się uznaje za pozytyw.

Spróbuj zrobić test ciążowy albo betę żeby mieć pewność czy jesteś w ciąży czy nie. Albo poczekaj do terminu @ wiem że to jeszcze 8 dni.
Tak dokładnie z 17 kreska testowa mocniejsza. @ dopiero za 8 dni, jeśli owu się przesunie to może się małpa spóźnic nawet o tydzień A to już z 8 dni się robi 14 [emoji33] o mamo!

Tak dokładnie z 17 kreska testowa mocniejsza. @ dopiero za 8 dni, jeśli owu się przesunie to może się małpa spóźnic nawet o tydzień A to już z 8 dni się robi 14 [emoji33] o mamo!
Kochana poczekaj jeszcze 8 dni i na 9 dzień zrób test ciążowy lub idź na betę tak na wszelki wypadek.

reklama
Kochana poczekaj jeszcze 8 dni i na 9 dzień zrób test ciążowy lub idź na betę tak na wszelki wypadek.
Powiedzcie mi kochane szczerze.
Do @ 8 dni. Jeśli było by tak że test owu pokazał by wczesna ciążę to beta też powinna już coś pokazać?

Wątpię że to ciąża pewnie jakieś zaburzenia. Ale chciała bym mieć jasność z powodu tej nieszczęsnej toksoplazmozy

Do góry