reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Normalnie robię wszystko tylko nie to co trzeba... masakra! Właśnie zamówiłam sobie 3 różne testy ciążowe :D Wzięłam jeden z określeniem tygodnia ciąży.. taka fanaberia :D

Ale co najlepsze! Nie wiem czy któraś z Was pamięta ale z 2 miesiące temu pisałam, że zostałam przez byłęgo partnera oskarżona o użycie jego danych i jak to ładnie napisali 'rozporządzenie mieniem" :D Właśnie odebrałam list z prokuratury o umorzeniu śledztwa. Jednak istnieje sprawiedliwość. Karma wraca :)

reklama
Witam kobietki :)
U mnie deszczowo , siedzę jeszcze w pracy . Mój małżon na l4 skręcił nogę w górach i jest cholernie wkurzający :/ .
Mnie raz bolą piersi raz przestają dziwne......kręgosłup zaczyna boleć i podbrzusze , raczej nic z tego czuję to.

Witam kobietki :)
U mnie deszczowo , siedzę jeszcze w pracy . Mój małżon na l4 skręcił nogę w górach i jest cholernie wkurzający :/ .
Mnie raz bolą piersi raz przestają dziwne......kręgosłup zaczyna boleć i podbrzusze , raczej nic z tego czuję to.
Ból piersi, brzucha, kręgosłupa może dwojako wróżyć, więc jeszcze bym nie przekreślała nic. A małżon na L4 to jest najgorsze, co może kobietę spotkać [emoji16] mój przynajmniej jest bardzo męczący, kiedy coś mu dolega. Czasami to mam wrażenie, że zaraz poprosi, żeby mu gromnicę nad łóżkiem zapalić [emoji23]

Cześć dziewczyny,

Trochę mnie teraz nastraszyłyście tym zusem [emoji849] ja wiem, że żona kolegi jak była na l4 w ciąży to też ja nawiedzili gdy nie było jej w domu, ale żadnych poważniejszych konsekwencji nie bylo.

W ogóle zastanawiam się, czy jest możliwość, że owulacja się przesunęła? Pozytywny test w sobotę, a dziś mnie tak jakoś ciągnie w podbrzuszu [emoji53]

Hej laski ja mam ciężki dzień znów a jutro, jutro to będzie masakra. Zostaje sama na 55 dzieci od 16 chyba się pochlastam taka masakra.
Dzwoniłam do gina i 4 czerwca idę na 13.30 zwołanie się szybciej z pracy o 11.30 i pojadę.

Co do zusu niech sobie sprawdzają Boże po co komu ta instytucja. Ja pracuje w przedszkolu u mnie laski odrazu na l4 idą bo nie można za duże ryzyko. Tylko ja taka głupia jestem bo rok chce zamknąć.

Hej laski ja mam ciężki dzień znów a jutro, jutro to będzie masakra. Zostaje sama na 55 dzieci od 16 chyba się pochlastam taka masakra.
Dzwoniłam do gina i 4 czerwca idę na 13.30 zwołanie się szybciej z pracy o 11.30 i pojadę.

Co do zusu niech sobie sprawdzają Boże po co komu ta instytucja. Ja pracuje w przedszkolu u mnie laski odrazu na l4 idą bo nie można za duże ryzyko. Tylko ja taka głupia jestem bo rok chce zamknąć.
Marta, a może warto byłoby rozważyć opcję zwolnienia od tej wizyty? Nie ma co się przemęczać, a przecież nie masz lekko w tym przedszkolu...

Marta, a może warto byłoby rozważyć opcję zwolnienia od tej wizyty? Nie ma co się przemęczać, a przecież nie masz lekko w tym przedszkolu...
Wiesz co mogłabym ale nie chce po chamski postąpić. Zostawić dziewczyny. Bo moje dzieci będą dzielone na 3 inne grupy. Ja wiem ze inni myślą tylko o sobie. Ja tak nie umiem. Nie chcę też sobie zamykać drzwi bo przecież tam wrócę. Tym bardziej że mamy na dole żłobek u góry przedszkole mogę wziąć dziecko do siebie i nic nie płacę za to.

reklama
Wiesz co mogłabym ale nie chce po chamski postąpić. Zostawić dziewczyny. Bo moje dzieci będą dzielone na 3 inne grupy. Ja wiem ze inni myślą tylko o sobie. Ja tak nie umiem. Nie chcę też sobie zamykać drzwi bo przecież tam wrócę. Tym bardziej że mamy na dole żłobek u góry przedszkole mogę wziąć dziecko do siebie i nic nie płacę za to.
Rozumiem [emoji6] w takim razie trzymam kciuki żeby ten miesiąc był lżejszy niż dni do tej pory, a dzieci łaskawsze [emoji6]

Do góry