Aneczka85_01
Fanka BB :)
Gratuluje dziewczyny dwóch kresek [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieci śpią, mąż w pracy, czas na relaksowu bark wiec drineczek na wieczór jak znalazl
![]()
Temat na rozluźnienie dwa do wyboru bo nie mogłam się zdecydować![]()
1. Jakie macie hobby, zainteresowania co lubicie robić w wolnych chwilach?
2. Jakie mialyscie wpadki życiowe czy to w sklepie z czy u rodziny czy ogólnie gdzieś?
Wybierzcie i dla rozluźnienia popiszemy co by się nam nie nudziloco wy na to?
Cudowne! Od lat marze o suczce blue lub red merle [emoji173]
Ja z zamilowania robilam zdjecia.. ale odkad pare lat temu zachorowalam na depresje rzucilam pasje w kąt.. teraz nieudolnie probuje sie na nowo oswoic z aparatem..
Zobacz załącznik 979926Zobacz załącznik 979927Zobacz załącznik 979928Zobacz załącznik 979929Zobacz załącznik 979930
Kiedys to robilam..Naprawdę super zdjęcia! Nie myślałaś, żeby zajmować się tym w życiu?
Ja we wtorek mam wizytę ale się stresuje będzie to równo 9 tc
GratulacjeDzień dobry wszystkim, a ja dzis rano w dniu planowanej @ zrobiłam test i oto wynik :-) jednak kobieca intuicja jest niezawodna!!Zobacz załącznik 980015
A mi dr napisal że mam być dopiero 11.06 na wizycie i według jakiegoś kalkulatora ciąży będzie to 5tc i 6 dzień czy już będzie serduszko?