młoda1994
Fanka BB :)
Mnie przed @ nic nigdy też nie boli A teraz tylko jajniki pobolewaja. Nic poza tym.Mnie nigdy przed okresem nie bolały, a teraz je czuję [emoji16] no i takie pełniejsze się zrobiły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie przed @ nic nigdy też nie boli A teraz tylko jajniki pobolewaja. Nic poza tym.Mnie nigdy przed okresem nie bolały, a teraz je czuję [emoji16] no i takie pełniejsze się zrobiły
Dr Maciej Hassan-Bartz.. PoznańZnalazłaś ginekologa marzenie [emoji16] może kiedyś się zgłoszę po namiary
A on pracuje w jakimś szpitalu, czy tylko prywatnie? Wiesz, chodzi mi o porodówki [emoji16]Dr Maciej Hassan-Bartz.. Poznańpolecam z calego serca.. mi polecily go znajome.. i ciesze sie ze do Niego poszlam.. zaluje ze tak dlugo trwalam w poprzedniej przychodni choc nie do konca bylam z nich zadowolona.. trzebabylo szybciej sie przeniesc..
A wiesz ze nie wiem? Wiem ze ma gabinet prywatny w Poznaniu.. ja bylam u Niego na NFZ w przychodni w Dopiewie..A on pracuje w jakimś szpitalu, czy tylko prywatnie? Wiesz, chodzi mi o porodówki [emoji16]
Super, że w końcu trafiłaś na kompetentnego lekarzaJest wspanialy! Mily, dowcipny, przede mna wszystkie kobitki wychodzily z bananem na twarzy.. i wiesz.. pierwszy raz ktos pokazywal mi i tlumaczyl wszystko na usg.. "zobacz.. to jest prawy jajnik.. widzisz? Taki malutki.. a teraz zobacz tutaj.. to jest lewy.. 5 razy wiekszy.. patrz jeszcze raz na prawy.. tu masz macice.. przednia sciana.. tu jest tylna.. nic tu nie ma.. gdyby jakies torbiele to by wygladalo tak i siak.." i tak 10 minut usg mm po mm mi pokazywal co i jak z czym.. bylam oczarowana i zszokowana.. chcialabym widziec usg ciazowe u Niego.. prawdziwy.. z powolania.. jestem Nim zachwycona..
Muszę sobie to sprawdzić. Bo jakby mi się udało to chciałabym mieć jakiegoś lekarza z Lutyckiej, albo z Polnej [emoji6]A wiesz ze nie wiem? Wiem ze ma gabinet prywatny w Poznaniu.. ja bylam u Niego na NFZ w przychodni w Dopiewie..
Oglądałam ten koncert. Piękny. Na niektórych piosenkach mialam ciary. Pewnie na żywo było fajnie posłuchać tych pięknych piosenek.Ja to się dziś wybrałam na koncert "Polskę kocham", który był emitowany na Polsacie, akurat trafiło, że u mnie w Gdańsku był, kilka godzin na nogach i padam na twarz, ale muszę Wam powiedzieć, że uświadczyłam ogromnej uprzejmości w komunikacji miejskiej, bo w drodze powrotnej, jak tylko wsiadałam do przepełnionego tramwaju, to dwóch młodych panów na raz wstalo, żeby ustąpić mi miejsca. Miły gest, bo mimo wszystko rzadko spotykane, zazwyczaj ludzie udają, że nie widzą kobiety w ciąży i odwracają wzrok.