fiddlee
Fanka BB :)
Ja płaciłam u siebie 24 zl, w każdym razie 30 zl nie przekracza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110] i daj znać od razu po wizycie co i jak [emoji6]No to czekam w kolejce na lekarza
Ciut mam stresa czy napewno wszystko ładnie pekło
Witamy [emoji6]Hej dziewczyny [emoji6]
Podczytuję was od jakiegoś czasu ale nie mogłam się jakoś przemóc żeby napisać [emoji6]
Mam na imię Justyna, mam 27 lat. Mamy z mężem 6letniego synka i po dłuuuugich namysłach postanowiliśmy zacząć starania o kolejne. Pierwsza ciąża zakończyła się w 28tc z nieznanych przyczyn wiec stres jest spory bo może się to niestety powtórzyć. Ale stwierdziliśmy że albo teraz albo wcale [emoji16] staraliśmy się w zeszłym roku przez 6 miesięcy ale mialam problemy zdrowotne i nie wychodziło, później mieliśmy przerwę i teraz od maja zaczęliśmy od nowa. To mój 25dc więc zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji6] widziałam że niektóre z was są na podobnym etapie z testowaniem [emoji12] mnie też dzisiaj podkusiło i zrobiłam test ale oczywiście nic nie wyszło [emoji6] chyba w weekend powtórzę...
Trzymam kciuki za wasze dalsze testowanie i oby pojawiły się te dwie kreski [emoji16]
Lecę zawieźć syna do przedszkola, do usłyszenia mam nadzieję [emoji6]
Niestety synek przeszedł wiele komplikacji wcześniaczych, w tym niedotlenie mózgu które będzie się za nim ciągnęło do końca życia. Ma delikatna postać MPD i opóźnienie psycho-ruchowe ale jest mądrym, kochanym chłopcem... który marzy o rodzeństwie[emoji28] Więc niech się dzieje co chce, zobaczymyTrzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110] i daj znać od razu po wizycie co i jak [emoji6]Witamy [emoji6]
Przykre co Cię spotkało, ale najważniejsze, że się podnieśliście i próbujecie dalej [emoji6] trzymam kciuki żebyś zobaczyla dwie kreski w weekend [emoji110]
A jeśli nie chce robić testów owu to mam wdg kalendarza to ogarnąć? Kiedy była owu żeby co 7 dniach zrobić?Najlepiej 7 dni po owulacji, chyba nie za znaczenia czy na czczo
Mdłości właśnie [emoji31]
W ogóle się nadal zastanawiam czy pofarbowac włosy mam już taki odrost ale jakoś mam schize
No właśnie Joanna chyba ma amoniakBez amoniaku możesz bez obaw, pytałam położnej mojej i sama dwa razy w pierwszym trymestrze farbowałam. Jedynie mogą dopaść Cię mdłości od zapachu farby, więc otwórz sobie szeroko okno, ale te bez amoniaku raczej znośnie pachną.