reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Boziu kochana uważaj na siebie a jak gdzieś już konkretnie musisz wyjść to może całkiem z rana puki się nie rozgrzeje lub idź z kimś zawsze to jakaś asekuracj.

Co do pogody w Opolu to duszno niesamowicie można umrzeć z braku powietrza
Gdyby nie pracownica restauracji i szybka jej reakcja, to padlabym w knajpie. Dosłownie odcięło mi prąd, kobieta w ostatniej chwili podała mi krzesło i wodę... Więcej nie wychodzę w takich temperaturach na miasto

reklama
Gdyby nie pracownica restauracji i szybka jej reakcja, to padlabym w knajpie. Dosłownie odcięło mi prąd, kobieta w ostatniej chwili podała mi krzesło i wodę... Więcej nie wychodzę w takich temperaturach na miasto
O matko, lepiej nie wychodź w te upały, domu [emoji849] musisz na siebie podwójnie uważać [emoji6]
Przyznam się bez bicia, że zasnelam dzisiaj ze zmęczenia. I kolejny raz śniły mi się pozytywne testy i uwaga... trojaczki. I, że polamalam okulary
Też mi się przysnęło, ale aż na 10 min. Potem wrócił mąż i mnie obudził [emoji16]

Zaczynam narzekać na upały jeszcze bardziej... Zrobiło mi się 25 stopni w sypialni, nie wiem jak zasnę [emoji849]

Boże dziewczyny jest nadzieja jestem chyba uratowana takie pełne piękne ciemno- granatowe chmury idą że aż mi się podoba. Będzie czym oddychać byle tylko gradu nie było bo mi ogródek zniszczy

U mnie tylko w oddali pare razy pogrzmialo i koniec ratunku. Leżę w sypialni z wentylatorem i na dodatek jeszcze psikam sie wodą. Oj czuje że będzie ciężka ta noc.
@fiddlee życzę zeby sen sie spełnił.. ❤

U mnie narazie cisza nic nie przyszło. Na satelicie widać jak chmury idą gdzieś koło 24 dojdą do Poznania moze

Oho grzmi....

Ostatnia edycja:
Do któregoś tygodnia beta powinna się podwajać co 48h, ale nie pamiętam do którego. Jak będziesz miała wynik, to w googlu wpisz kalkulator przyrostu bhcg i podajesz dwie wartości i kiedy robione i powie Ci, czy prawidłowo przybiera [emoji6]
Mam pytanie żebym jutro rano nie dostała zawału jak odbiorę betę jaki ma być jej przyrost?

reklama
Do góry