reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Od 6 rano mały mi wymiotuję od rana nic nie robię jak piore. Zwymiotowal na łóżko musiałam wszystko wyprac łącznie z materacem [emoji24] daje mu pić choć nie chce no i wygazowana Cole. Mam nadzieję że mu przejdzie i się nie odwodni.

Ojej, zdrówka dla synka. No i żeby na Ciebie nie przeszło, bo będzie katastrofa[emoji17] chociaż ja przeszłam raz jelitowke w ciąży i jakoś przeżyłam, ale myśle ze to nic bezpiecznego

Ojej, zdrówka dla synka. No i żeby na Ciebie nie przeszło, bo będzie katastrofa[emoji17] chociaż ja przeszłam raz jelitowke w ciąży i jakoś przeżyłam, ale myśle ze to nic bezpiecznego
Wczoraj jak przyjechaliśmy dałam mu Jablko umylam ale zjadł że skórką i dziś wymiotuję samym jabłkiem. Myślę że to mu utkwilo na żołądku

Może franca wcale nie przyjdzie. A zadzwoń, najwyżej przełożysz wizytę, jeżeli jednak zaleje.

Dziękuje za słowa otuchy[emoji173]️ oczywiście, komuś tez bym napisała, ze skoro nie ma okresu, to dalej jest nadzieja. W końcu skoro nie ma @, to znaczy ze owulacja się przesunęła, a skoro się przesunęła, to nie wiemy, kiedy była i nie mamy pewności ze test musiałby już wyjść pozytywny. Dlatego lepsza beta, jednak na razie nie po drodze mi do laboratorium.
No i zastanawiam się tez czy nie lepiej byłoby zadzwonić do gina mojego. Przyjmuje tylko we wtorki, może mnie wciśnie w tym tygodniu. Gorzej jak akurat na wizytę mnie zaleje[emoji85] jestem smutna, rozgoryczona i zła. Bo nie wiem, co się dzieje, a żeby się dowiedzieć muszę iść do lekarza, do którego chciałam iść po @, a ta franca nie chce przyjść i jestem w takim zawieszeniu.
Nie wiem, myślicie, żeby dzwonić we wtorek do gina?

Pęcherzyk dominujący ma 12mm wiec owu ok środy czwartku będzie . Będę robić nadal testy zeby zobaczyć jak pokażą dwie kreski . Mój m nie wyjeżdża jutro , odwołał wyjazd ufff może będzie szansa na zajście

Witajcie dziewczyny :-)
Ja zbilzam się do końca nocki i będę lecieć do domku wreszcie.
Dzis 3 dzień będzie po odstawieniu primolutu, w nocy miałam mała plamke na wkladce mam nadzieję że z tego będzie @ a nie jak ost fałszywe objawy. Cóż czekam czy się rozkręci. Mam wrażenie że czuję coś w macicy jakby się szykowała na @ ( ostatnio nie czułam nic jakbym wgl nie miała macicy i to mnie zdziwiło--efekt był taki ze miałam rację blokada hormonalna i brak wzrostu endometrium) tylko niewiem czy sobie tego nie wkrecam bo tak bardzo chce już normalne cykle :-/ zaczęło by porządnie boleć to bym wiedziała [emoji23][emoji23]

Mam nadzieję że dziś nie będzie aż tak upalnie bo w te gorączki ciężko mi odsypiam nocki. Poza tym co by nie robić bo krótki czasie co rusz jestem spocona jak Szczurek.

Pęcherzyk dominujący ma 12mm wiec owu ok środy czwartku będzie . Będę robić nadal testy zeby zobaczyć jak pokażą dwie kreski . Mój m nie wyjeżdża jutro , odwołał wyjazd ufff może będzie szansa na zajście

Super, ze mąż nie wyjeżdża :D

Mój mi wczoraj obiecał, ze nawet jeśli po Niemczech pojedzie do Szwecji, to będzie miał rotacje 3 tygodnie na projekcie na 1 tydzień w domu i będzie starał się ten tydzień w domu dopasować do mojego kalendarzyka[emoji173]️ nie wierzę mu, ale to miło, ze o tym pomyślał[emoji85]

reklama
Witajcie dziewczyny :-)
Ja zbilzam się do końca nocki i będę lecieć do domku wreszcie.
Dzis 3 dzień będzie po odstawieniu primolutu, w nocy miałam mała plamke na wkladce mam nadzieję że z tego będzie @ a nie jak ost fałszywe objawy. Cóż czekam czy się rozkręci. Mam wrażenie że czuję coś w macicy jakby się szykowała na @ ( ostatnio nie czułam nic jakbym wgl nie miała macicy i to mnie zdziwiło--efekt był taki ze miałam rację blokada hormonalna i brak wzrostu endometrium) tylko niewiem czy sobie tego nie wkrecam bo tak bardzo chce już normalne cykle :-/ zaczęło by porządnie boleć to bym wiedziała [emoji23][emoji23]

Mam nadzieję że dziś nie będzie aż tak upalnie bo w te gorączki ciężko mi odsypiam nocki. Poza tym co by nie robić bo krótki czasie co rusz jestem spocona jak Szczurek.

Oby Ci się rozkręciło, a nie były to tylko jakieś mylące plamienia.

Ja w nocy tez dostałam plamien, wiec okres przyszedł. Nie jestem już smutna, bo czułam ze się nie udało. Jestem tylko wkurzona, bo nie mam pojęcia, jak będzie teraz wyglądać mój cykl, a przy dojeżdżającym mężu nieregularny cykl to katastrofa. Wychodzi na to, ze conajmniej dwa miesiące muszę czekać na to, żeby wszystko się wyregulowalo[emoji17]

Polecicie mi jakieś testy owulacyjne dostępne stacjonarnie w aptece? I czy termometrem bezdotykowym (jak go inaczej nazwać?[emoji848]) można mierzyć sobie temperaturę?

Do góry