reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Pamiętaj, że pozytywne nastawienie również bardzo dużo daje [emoji6] trzeba zawsze myśleć dobrze, tym bardziej teraz jak zaczyna iść wszystko do przodu. Wiesz, że w ciążę zajść możesz, bo się to udawało, tylko chwilowo coś po prostu blokuje, ale od tego są specjaliści w klinice, gdzie niedługo macie wizytę i na pewno znajdą przyczynę. Jak już znajdą przyczynę i się uda zajść, to pod opieką dobrych lekarzy tym razem ciążę utrzymasz. Nie bierz pod uwagę innego wyjścia, teraz już musi być dobrze! [emoji6]
Znając mnie to jest tylko radość na chwilę góra parę dni. I znowu wszystko wróci. Ale postaram się tego nie zmieniać.

Pamiętaj, że pozytywne nastawienie również bardzo dużo daje [emoji6] trzeba zawsze myśleć dobrze, tym bardziej teraz jak zaczyna iść wszystko do przodu. Wiesz, że w ciążę zajść możesz, bo się to udawało, tylko chwilowo coś po prostu blokuje, ale od tego są specjaliści w klinice, gdzie niedługo macie wizytę i na pewno znajdą przyczynę. Jak już znajdą przyczynę i się uda zajść, to pod opieką dobrych lekarzy tym razem ciążę utrzymasz. Nie bierz pod uwagę innego wyjścia, teraz już musi być dobrze! [emoji6]
Uważam że masz 100% racji w tym co napisałaś. Z wasza pomocą napewno mi się uda do tego wsparcie od męża i nie ma opcji żeby się nie udało z pomocą kliniki.

A nade mną przeleciał w listopadzie bocian, który zagapił się z wylotem i zimował w Polsce. Może więc to wszystko jego sprawka? Bo w grudniu już zaszłam [emoji23][emoji16]
Pewnie bocian ci pomógł spełnić marzenie. [emoji23] najważniejsze że jeszcze chwila i będzie synek z wami. A ja przejme twój brzuszek zgoda?

Super, że łapiesz pozytywne podejście, uważam, że to już jest Twój spory sukces, bo w końcu zaczynasz w siebie wierzyć [emoji6]
Uważam że masz 100% racji w tym co napisałaś. Z wasza pomocą napewno mi się uda do tego wsparcie od męża i nie ma opcji żeby się nie udało z pomocą kliniki.

reklama
Do góry