reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja już na nogach coś mnie brzuch ciągle pobolewa dobrze ze dziś tylko do 13 tej jestem. O 18 wizyta u gina.

Karpat ja dostałam wcześniej spora podwyżkę wiesz może dlatego. Wszyscy nauczyciele dostaliśmy w tamtym roku we wrześniu. I wtedy dostałam z 400zl brutto. A teraz to był ich pomysł ze dadzą mi za skończenie podyplomowki ale myślałam że ciut więcej skoro i za miesiąc i tak mi ZUS będzie płacił. Ale kod z tym. Chciałam od listopada iść na kolejną podyplomowe na logopedie bo przacowalabym u siebie w swoich godzinach pracy za dodatkową kasę. Ale nie wiem jak to z brzuchem będzie.

reklama
Trzymam kciuki za dobre wieści na dzisiejszej wizycie [emoji6]
Ja już na nogach coś mnie brzuch ciągle pobolewa dobrze ze dziś tylko do 13 tej jestem. O 18 wizyta u gina.

Karpat ja dostałam wcześniej spora podwyżkę wiesz może dlatego. Wszyscy nauczyciele dostaliśmy w tamtym roku we wrześniu. I wtedy dostałam z 400zl brutto. A teraz to był ich pomysł ze dadzą mi za skończenie podyplomowki ale myślałam że ciut więcej skoro i za miesiąc i tak mi ZUS będzie płacił. Ale kod z tym. Chciałam od listopada iść na kolejną podyplomowe na logopedie bo przacowalabym u siebie w swoich godzinach pracy za dodatkową kasę. Ale nie wiem jak to z brzuchem będzie.

Cześć dziewczyny,

Ja już w drodze do pracy. Przejeżdżam obok Mc Donalda i mi pachnie już z rana [emoji23] totalnie się dziś nie wyspalam... Najgorzej, że straszą tymi upałami znowu [emoji53]

Miłego dnia wszystkim [emoji6]

Cześć dziewczyny,

Ja już w drodze do pracy. Przejeżdżam obok Mc Donalda i mi pachnie już z rana [emoji23] totalnie się dziś nie wyspalam... Najgorzej, że straszą tymi upałami znowu [emoji53]

My mieszkamy dosłownie kilka kroków od KFC mieszkam tam 8 lat i ani razu nie byłam [emoji23]

Trzajcoe kciuki za wizytę strasznie się boję i denerwuje.

Właśnie tak straszą, straszą a 40 stopni ma nigdzie nie przekroczyć. Oby, bo się rozpłyne [emoji23]

Dzień dobry [emoji16] i mnie wcześniej zgonilo z wyrka, mąż z psami na spacerku, a ja powolutku się ogarniam. Zrobię obiad z rana i po 15 ruszam w miasto. Trochę w sklepie pomoc, a później paziksy:D odkąd pije symfolic to rosną jak głupie [emoji23]
Cześć dziewczyny,

Hej dziewczyny ja nie wytrzymałam [emoji17][emoji17] 2 dni przed @ zatestowalam... I nic jedna wielka gruba krecha i nic... Biel aż kuje w oczy... [emoji3525] Teraz tylko czekać....

reklama
Witam was dziewczyny . Młoda super wieści , możecie podrasować nasienie męża zwykła flegamina czy mucosolwanem , nam w klinice lekarz zalecił na mała ruchliwość .

Do góry