reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mam kupiłam jest piękny [emoji7]U mnie tak aż nie bo szefowa jest pro rodzinna i ona się cieszy jak ktoś jest w ciąży. Mnie naprzyklad wysciskala. Sama ma dwójkę małych dzieci najmłodsze u nas w zlobku a to starsze 5 letnie u mnie w grupie. Jestem jej nauczycielem [emoji23]
To super, że się udało [emoji3059] facet zmądrzał [emoji16] to już powoli do przodu. Coś jeszcze większego kupujecie, czy po synku coś zostało i tylko ciuszki dla małej?

reklama
Super wózek i za taką cenę nic tylko brać [emoji6] żeby tylko facet faktycznie poczekał na Ciebie [emoji6]
Ja powinnam testować w środę, ale pewnie nie wytrzymam aż tak długo [emoji16]

Wgl dziewczyny co jest najgorsze... Ja jakoś sobie w tym cyklu opuściłam, na spokojnie do tego podchodzę, że co ma być to będzie, nie przeżywam aż tak jak miesiąc temu, a mój mąż to jakby przejął moje zachowanie, ciągle się pyta kiedy test [emoji23]
O widzisz udziela mu się:p mój z kolei nie odzywa się w ogóle w tym temacie jakoś ostatnio. I wczoraj wrócił siedzimy sobie, ja się nic nie odzywam bo byłam zrypana jak koń po westernie, a on z tekstem "Co Ty taka smutna, przecież test w przyszłym tygodniu dopiero robisz" [emoji52][emoji28] zagiął mnie [emoji1787]

Ja ci kochana mówię że żaden nie jest prawdomówny bo @ już do ciebie z najbliższym czasie nie przyjdzie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Hej[emoji846] no to w terminie razem ze mną. Ja mam ustawione że ma mi aplikacja wyliczać okres ze średniej 3 miesięcy. To jeden mi pokazuje na 17 lipca druga na 13 lipca no i zobaczymy który kalendarzyk będzie bardziej prawdomowny.

Ja ci kochana mówię że żaden nie jest prawdomówny bo @ już do ciebie z najbliższym czasie nie przyjdzie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Obyś miała rację. [emoji8] chciałabym wiedzieć jak to jest być kilka dobrych miesięcy bez @ bo wcześniej w ciąży miałam okres przy dwuch bo jedna to byka biochemiczna..

A ja to w sumie chyba głupia jestem ale jutro rano m w planie zrobić pierwszy test od 2 lat [emoji23][emoji23][emoji23] jutro by wypadało 8-9 dni po owu a może się coś uda może coś wyjdzie. W zasadzie cały czas pobolewa mnie brzuch i mam sporo kremowego śluzu od wczoraj.
Jak fiksuje to sprowadźcie mnie na ziemie.
W środę/czwartek itak zamierzam iść na betę bo tak lekarz kazal.

A ja to w sumie chyba głupia jestem ale jutro rano m w planie zrobić pierwszy test od 2 lat [emoji23][emoji23][emoji23] jutro by wypadało 8-9 dni po owu a może się coś uda może coś wyjdzie. W zasadzie cały czas pobolewa mnie brzuch i mam sporo kremowego śluzu od wczoraj.
Kochana odradzam robienie testów ciazowych. Leoiej poczekaj do terminu miesiączki z testem albo zrób betę tak jak lekarz prosił. Jednak beta będzie wiarygodniejsza napewno niż test.

Ja ogólnie chciałam zatestowac clearblue z wyznacznikiem który tydzień ciąży ale zastanowię się jeszcze. Jak nie będzie najpóźniej @ 17.07 to poczekam 14 dni i jeśli nadal @nie będzie to zrobię test no chyba że wcześniej o ciąży poinformuje mnie gin w klinice. Ale to by było zbyt piękne by stało się możliwe w moim przypadku.

To super, że się udało [emoji3059] facet zmądrzał [emoji16] to już powoli do przodu. Coś jeszcze większego kupujecie, czy po synku coś zostało i tylko ciuszki dla małej?
Nie mam nic, wszystko sprzedalismy bo Oliwier miał być jedynakiem [emoji23]. Ale upatrzylam łóżeczko za 80zl. A ciuszki jeśli dziewczynka dostanę od moich rodziców w sensie od rodziców moich dzieci w przedszkolu[emoji23]. Nie chce zostawiać na ostatnią chwilę bo kasy tak się nie odczuje.
O widzisz udziela mu się:p mój z kolei nie odzywa się w ogóle w tym temacie jakoś ostatnio. I wczoraj wrócił siedzimy sobie, ja się nic nie odzywam bo byłam zrypana jak koń po westernie, a on z tekstem "Co Ty taka smutna, przecież test w przyszłym tygodniu dopiero robisz" [emoji52][emoji28] zagiął mnie [emoji1787]
O widzisz... Oni wbrew pozorom skubani nas słuchają [emoji23]

Jak oni są teraz wyczuleni na nasze emocje [emoji16] mój się nie odzywał w poprzednim nic, a nic, dopiero teraz nagły zwrot akcji [emoji23]
Też dziś jestem jak ten koń po westernie, cały dzień ganiałam po sklepach [emoji849]
Nie kuś, bo ja też mam jutro 9 dpo [emoji23]

Obyś miała rację. [emoji8] chciałabym wiedzieć jak to jest być kilka dobrych miesięcy bez @ bo wcześniej w ciąży miałam okres przy dwuch bo jedna to byka biochemiczna..
Ja itak zrobię chociaż wiem 100 %ze nic nie będzie to sobie chociaż przypomnę jak je się robi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
Ja itak zrobię chociaż wiem 100 %ze nic nie będzie to sobie chociaż przypomnę jak je się robi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
[emoji23][emoji23][emoji23] no tak jak już 2 lata nie robiłaś to zrób sobie.

Ale będzie wesoło jak dla jaj zrobisz test ciążowy A tam dwie krechy. Życzę Ci tego kochana.

Do góry