reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja mieszkam w Gdańsku, a nad morzem już kilka lat nie byłam [emoji23] jakoś tak mnie ciągnie totalnie, nie lubię tych tłumów ludzi i poza tym ja się od wielu lat nawet nie opalam [emoji16]

Ale Ci zazdroszczę!!!! [emoji7] chociaż jadąc nad morze wybieram zawsze jakieś mniejsze miejscowości, Gdańsk jest fajnym miastem, byłam pare razy ale na urlop bym się nie wybrała [emoji3]

reklama
Co do testu to biało.. jak co miesiąc [emoji23] @ ma być w środę i chyba jednak niestety przyjdzie bo dziś mnie troszkę na twarzy wysypało jak zawsze przed [emoji853] No trudno, przełożyliśmy nasz wyjazd urlopowy na środę ze względu na pogodę wiec nie będę może tak myśleć o tym jeśli przyjdzie na wyjeździe. My w tym roku wybieramy się na biwak [emoji23] tak sobie wymyśliłam, że chce jechać pod namioty gdzieś nad jeziorko, ze znajomymi.. coś totalnie innego niż co roku nad morzem haha [emoji4] pewnie będzie wesoło więc może tego cyklu nie będę opłakiwać..

Witam was dziewczyny , z mężem chcemy spontana zrobić i jechać właśnie nad morze , powiedzcie mi które tam mieszkają jak pogoda ?

Wiesz, morze długie i szerokie, zależy gdzie chcecie jechać.
Okolice Międzyzdrojów, Świnoujścia do wczoraj bez dużych upałów, ale słonecznie, a dziś jak na załączonym obrazku, zdjęcie zrobione minutę temu
IMG_3519.JPG

I witam Was dziewczynki, my w drodze do alergologa i z moczem młodszej córki do badania, bo wczoraj przez sen obsikala mi łóżko i później w trakcie zabawy dziadkowi również nie omieszkała oznaczyć materac [emoji14]

Wiesz, morze długie i szerokie, zależy gdzie chcecie jechać.
Okolice Międzyzdrojów, Świnoujścia do wczoraj bez dużych upałów, ale słonecznie, a dziś jak na załączonym obrazku, zdjęcie zrobione minutę temuZobacz załącznik 998392

My jak coś to w środę jedziemy , wiec daj znać może jutro jak się zapowiada pogoda na 3 dni od środy [emoji23]

reklama
U mnie pod Opolem to taka temp 21 od paru dni . Chcemy trochę słońca stad szukam innych rejonów
To trzymam kciuki na wyniki czeka się max tydzień te rozszerzone bo my też robilismy. A na konsultacje nie musicie się osobno umawiac. Z tymi wynikami prosto do głąba on w tym też ogarniety. Ja idę we wtorek przyszły na 1 USG nowego cyklu więc może się spotkamy jakoś się trafimy :)

Do góry