reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny dziękuję za wszystkie dobre słowa za kciuki za wszystko [emoji10][emoji10][emoji10]
Byłam rano dziś u mojego lekarza bo strasznie boli mnie brzuch od wczoraj i zrobiłam szybkie USG wszystkie 3 jajeczka pękła owulacja przebiegła prawidłowo dostałam jakiś zastrzyk jeszcze ale nie pamiętam co
Teraz jadę do brata i porozmawiać z lekarzem co się dzieje
Widzisz, super, teraz tylko czekać na efekty :) A u brata mam nadzieję że wszystko będzie dobrze jesteśmy z Tobą!

reklama
Dziewczyny dziękuję za wszystkie dobre słowa za kciuki za wszystko [emoji10][emoji10][emoji10]
Byłam rano dziś u mojego lekarza bo strasznie boli mnie brzuch od wczoraj i zrobiłam szybkie USG wszystkie 3 jajeczka pękła owulacja przebiegła prawidłowo dostałam jakiś zastrzyk jeszcze ale nie pamiętam co
Teraz jadę do brata i porozmawiać z lekarzem co się dzieje

Super! Czekamy jeszcze na dobre wieści od brata :)

Eh, jestem zła. Pracownik miał stłuczkę (tzn tylko lusterko komuś urwał), zadzwonił do mnie i ja zamiast od razu zapytać o markę, model i rocznik samochodu, to zadzwoniłam do męża, żeby ten się dogadał. I później jak poszłam po rozum do głowy, to było za późno, bo spisali już oświadczenie. Jestem wściekła, bo gościowi rzuciłoby się 200-300zl i to wszystko, a tak to pójdą zniżki :/ ale jestem złaaaaaa[emoji17]

Hej musiałam ochlonać po prenatalnych. U nas wszytko Oki [emoji177] [emoji177]
sketch-1564399320057.jpeg

I pytanie staraniowe - dziewczyny, na ile dni przed owulacją zalewa Was śluz?
Ja z reguły najwięcej sluzu mam tuż po owulacji ( potwierdzonej monitoringiem). Ten sluz rozciągliwy i przezroczysty jak białko jajka. Do tego jest lekko brązowy, gin mówiła że to od pęknięcia pecherzyka

Ja z reguły najwięcej sluzu mam tuż po owulacji ( potwierdzonej monitoringiem). Ten sluz rozciągliwy i przezroczysty jak białko jajka. Do tego jest lekko brązowy, gin mówiła że to od pęknięcia pecherzyka

Mam 6-7 dni do owulacji (wg aplikacji), a dzisiaj dosłownie mnie zalało. Wydaje mi się, ze jednak owulacja będzie szybciej, czyli nici z cyklu[emoji17]

reklama
Do góry