Isasza4444
Fanka BB :)
Młoda tak mi przykro [emoji24][emoji24]Nie mam już siły [emoji26][emoji26]
To strasznie niesprawiedliwe.
Ściskam mocno[emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Młoda tak mi przykro [emoji24][emoji24]Nie mam już siły [emoji26][emoji26]
Życie jest w Ch... Nie sprawiedliwe.Młoda tak mi przykro [emoji24][emoji24]
To strasznie niesprawiedliwe.
Ściskam mocno[emoji3590]
Mi też strasznie przykro. Bardzo to wszystko niesprawiedliwe. Ja nadal trzymam kciuki mocno za Ciebie i wierzę że w końcu doczekasz się maluszka.Życie jest w Ch... Nie sprawiedliwe.
Po tym razie nie mam ochoty się świadomie starać o 5 ciąże. Nic nie liczę nie mierze. Po prostu nie mam już siły.
Zmęczona jestem. Walizki rozpakuje i popiore jutro. Tak mnie tylek bolal po tylu godzinach. Musieliśmy jeszcze wjechać do Maka bo maly chciał zabawkę z hapy meal. A jutro znajomi przychodzą. Muszę coś do jedzenia zrobić@młoda1994 tak mi przykro, że musisz przez to przechodzić znowu.. Trzymaj się! [emoji123]
@MartaSx miło z ich strony, że zadzwonili do Ciebie i mogłaś odebrać te szczebelki [emoji6] jak się czujesz po podróży?
@Isasza4444 szybko @ Cię nawiedziła, ale za to szybciej będziecie mogli się starać [emoji7]
@adzik miłego wieczoru Wam zyczey, może niedługo będą efekty [emoji16][emoji110]
Bidulka. Trzymaj sięDziewczyny przepraszam że się nie odzywam. Ale nie mam głowy. Parę minut temu się u mnie wszystko zaczęło. Trzymajcie kciuki żebym wytrzymała w domu i żeby szpital moc ominąć.
Pozdrawiam was [emoji25][emoji25][emoji26]
W tym ani w przyszłym roku nie wracam do świadomych starań.Mi też strasznie przykro. Bardzo to wszystko niesprawiedliwe. Ja nadal trzymam kciuki mocno za Ciebie i wierzę że w końcu doczekasz się maluszka.
Jej, zamiast odpoczywać po podróży to będziesz stać przy garach [emoji848] mc donalds podczas powrotu z wakacji obowiązkowo musi być [emoji16] nie dziwię się synkowi, każde dziecko ma chyba taki rytuał przy powrocie z daleka.Zmęczona jestem. Walizki rozpakuje i popiore jutro. Tak mnie tylek bolal po tylu godzinach. Musieliśmy jeszcze wjechać do Maka bo maly chciał zabawkę z hapy meal. A jutro znajomi przychodzą. Muszę coś do jedzenia zrobić
Jesteśmy z Tobą kochana. Obyś się pozbierała szybko z tego bólu...W tym ani w przyszłym roku nie wracam do świadomych starań.
Życzę wszystkim ciezarnym nudnych ciąż i szczęśliwych rozwiązań i wszystkim starającym się szybkiego zafasolkowania.
Może będę tu zaglądać póki co muszę się znowu oswoić ze stratą.