reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wszystko już gotowe [emoji7] Maluch może wychodzić! Całkiem spory ma ten pokoik, będzie mógł mieć duuuużo zabawek [emoji16]
Ja już też w sumie wszystko mam. Koleżanka mi da ciuszki po córce i będę miała wszystko. Muszę dokupić ręczni zek z kapturkiem i kombinezon na zimę bo koleżanka ma dzieci letnie.

reklama
Marzę o dziewczynce [emoji3590] to znaczy bardzo bym chciała jeśli bym miała wybór. Ale przede wszystkim marzę o tym, żeby maleństwo było zdrowe i żebym szczęśliwie dotrwała do kwietnia bez żadnych komplikacji [emoji4]
To życzę tej wymarzonej córci [emoji4][emoji6] kwiecień to idealny miesiąc na poród, ominą Cię wszelkie przykrości związane z chodzeniem w zaawansowanej ciąży w upały [emoji16]

Będzie dobrze zobaczysz. Myśl pozytywnie. My z synem celowalismy w dziewczynkę dwa dni przed owu i się okazało że chłopiec. Teraz nam było bez znaczenia chociaż m i syn bardziej by chcieli córkę. No i teoretycznie dzień po owu i powinien być chłopiec a będzie córka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] w planowanie płci nie wierzę nie sprawdza się [emoji23]
No właśnie Ciebie cały czas mam jako przykład, że to planowanie płci i celowanie w owulację bądź nie jest przereklamowane [emoji16] więc kto wie co u nas będzie [emoji848]
Ja już też w sumie wszystko mam. Koleżanka mi da ciuszki po córce i będę miała wszystko. Muszę dokupić ręczni zek z kapturkiem i kombinezon na zimę bo koleżanka ma dzieci letnie.
A synek jak zapatruje się na to, że z siostrą będzie pokój dzielić? [emoji6]
To życzę tej wymarzonej córci [emoji4][emoji6] kwiecień to idealny miesiąc na poród, ominą Cię wszelkie przykrości związane z chodzeniem w zaawansowanej ciąży w upały [emoji16]
Dziękuję [emoji8] tak też mama zawsze mi mówiła, że najlepiej z brzuchem chodzić zimą i ewentualnie wczesną wiosną [emoji16] i udało się! Ja się bardzo cieszę z takiego obrotu spraw, bo jak maleństwo postanowi opuścić brzuch 2 tygodnie przed terminem to urodzi się w moje urodziny [emoji3059] nie mogłam sobie wymarzyć piękniejszego prezentu.

No właśnie Ciebie cały czas mam jako przykład, że to planowanie płci i celowanie w owulację bądź nie jest przereklamowane [emoji16] więc kto wie co u nas będzie [emoji848]A synek jak zapatruje się na to, że z siostrą będzie pokój dzielić? [emoji6]Dziękuję [emoji8] tak też mama zawsze mi mówiła, że najlepiej z brzuchem chodzić zimą i ewentualnie wczesną wiosną [emoji16] i udało się! Ja się bardzo cieszę z takiego obrotu spraw, bo jak maleństwo postanowi opuścić brzuch 2 tygodnie przed terminem to urodzi się w moje urodziny [emoji3059] nie mogłam sobie wymarzyć piękniejszego prezentu.
Wiesz co no na początku do może 2 lat będzie z nami a w pokoju z Oliwierem będzie tylko rok albo nawet w cale. Bo przeprowadzamy się do domu z ogrodem i każdy z dzieci będzie miał swój pokój. Ogólnie Oli myśli że nie będzie mu samochodów zabierać [emoji23] ale między nimi będzie 8 lat. Więc on już będzie miał swój świat.

Dotarłam do pracy i jakoś daje radę.

Najgorsze jest to że zaczął się u mnie najlepszy czas w cyklu A z m się będziemy mijać... Ja nocki A on dniowki. Ale mam pozwolenie na seks pobudkę z rana [emoji23]

Dotarłam do pracy i jakoś daje radę.

Najgorsze jest to że zaczął się u mnie najlepszy czas w cyklu A z m się będziemy mijać... Ja nocki A on dniowki. Ale mam pozwolenie na seks pobudkę z rana [emoji23]
Kurde nienawidzę nocek. Kiedyś jak pracowałam w domu dziecka to miałam nocki. Masakra to dla mnie była.

Hej Wam [emoji6]
Ja dziś zaczynam dzień z gorszym samopoczuciem [emoji53] w nocy tak mnie zakłuło w podbrzuszu, że aż się obudziłam. Mam nadzieję, że to nic groźnego [emoji849] i do tego zaczęły boleć piersi... A tak było fajnie... [emoji16]
Wiesz co no na początku do może 2 lat będzie z nami a w pokoju z Oliwierem będzie tylko rok albo nawet w cale. Bo przeprowadzamy się do domu z ogrodem i każdy z dzieci będzie miał swój pokój. Ogólnie Oli myśli że nie będzie mu samochodów zabierać [emoji23] ale między nimi będzie 8 lat. Więc on już będzie miał swój świat.
A to na początku nawet jej nie odczuje tak bardzo [emoji6] Z ogródkiem to będą mieli raj [emoji3059]

reklama
Do góry