reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny, podpowiadam albo przypominam, ze w rossmannie jest promocja 2+2 na balsamy do ciała, pomadki ochronne do ust, odżywki do włosów i paznokci i na maseczki do twarzy :D mi się w aplikacji pokazało sporo balsamów dla kobiet w ciąży, wiec pomyślałam, ze wspomnę :)

A polecacie coś? Bo ja totalnie się nie orientuje a chętnie w sumie bym coś kupiła, tylko jeszcze nie miałam czasu się zagłębić w temat [emoji23]

reklama
Mało nie odzywam się ale czytam.
Ja muszę wstrzymać działania niestety ten miesiąc bez iui bo się narobiło 5 pęcherzyków więc decyzja podjęta o 3-6m tabletek anty żeby wyciszyć jajniki i od nowa zaczniemy już od iui na ostro jeszcze raz.
Kolejna sprawa to jestem w trakcie otwierania załatwiania własnego biznesu bo nadarzyła się okazja.
Latam po bankach załatwiam kredyt jak się wszystko uda od września zaczynam na swoim
a co otwierasz?

A polecacie coś? Bo ja totalnie się nie orientuje a chętnie w sumie bym coś kupiła, tylko jeszcze nie miałam czasu się zagłębić w temat [emoji23]
Ja kupiłam kosmetyki Palmers [emoji6] mają dobre opinie, zobaczymy co to z nich będzie [emoji16]
Screenshot_20190822_062115.jpeg

Mało nie odzywam się ale czytam.
Ja muszę wstrzymać działania niestety ten miesiąc bez iui bo się narobiło 5 pęcherzyków więc decyzja podjęta o 3-6m tabletek anty żeby wyciszyć jajniki i od nowa zaczniemy już od iui na ostro jeszcze raz.
Kolejna sprawa to jestem w trakcie otwierania załatwiania własnego biznesu bo nadarzyła się okazja.
Latam po bankach załatwiam kredyt jak się wszystko uda od września zaczynam na swoim

Ja tez cały czas myślę o czymś swoim, bo na swoją uczelnię czuję się już za głupia[emoji17] z drugiej strony szkoda mi ją rzucić, a jeśli jej nie rzucę, to nie będę mogła pilnować swojego biznesu... trzymam kciuki, żeby u Ciebie wszystko gładko poszło i zebys od września ruszyła! :D

Palmers super, świetnie się wchłania i ten zapach [emoji7][emoji7][emoji7] co do bio oil, to dziewczyny w ciąży pamiętajcie, żeby w pierwszym trymestrze nie stosować, bo nie jest w tym okresie szczególnie bezpieczny. Od drugiego trymestru, jak dzieciątko ma już wykształcone wszystkie organy jest jak najbardziej ok. Nie pamiętam, o który dokładnie składnik chodziło, że nie jest polecany w pierwszym trymestrze, ale jest to możliwe do sprawdzenia [emoji846]

Z kolei pod koniec ciąży trzeba uważać na wmasowywanie specyfików w brzuch, żeby nie wywołać skurczy.
No i niestety z rozstępami to jest tak, ze jeśli maja się pojawić, to i tak się pojawia. To głównie kwestia genów. Ale nawilżenie jest bardzo ważne, bo uelastycznia skórę i wtedy mniej rozstępów się na niej pojawia

reklama
Do góry