Super. Coś przepowiadającego się działo, czy na razie cisza? [emoji16]Ktg dzisiaj wyszło już dobrze [emoji6] obudziłam śpiocha słodkim przed badaniem [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. Coś przepowiadającego się działo, czy na razie cisza? [emoji16]Ktg dzisiaj wyszło już dobrze [emoji6] obudziłam śpiocha słodkim przed badaniem [emoji16]
Kilka skórczy dochodzących do 40 i trwających ok pół minuty, ale nie czułam ich wgl i dopiero na zapisie zobaczyłam [emoji16]Super. Coś przepowiadającego się działo, czy na razie cisza? [emoji16]
Ja to się mega stresuję... Już czuję jak puls mi skacze [emoji53] 2 godziny zostały@paola425 jeju to my chyba czujemy ekscytacja za Ciebie [emoji16] czekam na relacje z niecierpliwością [emoji7]
@RoseGold też słyszałam o majalandzie same dobre opinie, to dla nas też miejsce do odhaczenia.
Co do podejścia do pieniędzy mam podobnie, ciężko pracuje na jazdy grosz więc strata ich a szczególnie w głupich sytuacjach lub z mojej winy wpedza mnie w dół. Np. Ost mój powlaczal jakieś aplikacje i przez jego głupote rachunek za tel baaaardzo urósł, trzy dni mnie nosiło bo wiem że można było tego uniknąć.
@nast95 to cudownie że dobrze juz dziś [emoji7] jeju cieszę się razem z Tobą, jak ja bym chciała czuć już dzidzie w brzuszku, jak sobie przypomnę te kopniaki, tylko najpierw muszę zajść [emoji16][emoji1787]
@MartaSx 27 już tuż tuż, i polowkowe jak to leci :-)
Ja dziś 9dc ale póki co wszystko ok. Od dziś zaczynam nocki, nie chce mi się ale ost staram się skupiać na czynnościach domowych, rodzinie i pracy żeby nie myśleć za dużo bo wtedy mnie bierze lęk że znowu będę krwawic i nici z normalnych cykli.
To może dobrze, poród będzie mniej bolesny [emoji16]Kilka skórczy dochodzących do 40 i trwających ok pół minuty, ale nie czułam ich wgl i dopiero na zapisie zobaczyłam [emoji16]
Porodówe skórcze to są 100, to się tak pocieszam, że jak 40 nie czuję, to może wcale nie będzie tak źle [emoji16][emoji23]Ja to się mega stresuję... Już czuję jak puls mi skacze [emoji53] 2 godziny zostałyTo może dobrze, poród będzie mniej bolesny [emoji16]
Dobrze będzie, nic nie poczujesz [emoji16]Porodówe skórcze to są 100, to się tak pocieszam, że jak 40 nie czuję, to może wcale nie będzie tak źle [emoji16][emoji23]
Haha to chyba niemożliwe [emoji23][emoji23][emoji23]Dobrze będzie, nic nie poczujesz [emoji16]
Byłam czad [emoji7] organizowałam tam wycieczkę na 150 osób. Drogie bilety w pizdu. My jako przedszkole placilismy 40zl. Ale normalny bilet 80zl chyba że ma się urodziny to 1zl. Gdzie karnet roczny kosztuje 120 chyba. Ale polecam dla mnie bomba i dla takich 7 latków i mniejszych. Jeździłam prawie na wszystkim [emoji23]I ogólnie się witam, stwierdziliśmy, że na dzisiejsze smutki najlepszy będzie jakiś wyskok z miasta. Wybralismy Majaland. Co prawda już 11, a my mamy jeszcze ponad godzinę drogi, ale trudno. Na pierwszy raz musi wystarczyć [emoji14]
Tam dziś dzień dobry TVN było [emoji23] koleżanki z pracy były w weekend też mówiły że taki czad, że warto. My się też tam wybieramy może latem jak już mama będzie miała pół rokuHejka dziewczynki ja wracam już do Warszawy z wypadu do energyladi było mega wesoło mogło by tak być ze mimo tej bety 0.2 jestem w ciąży? Jak na razie 2 dni się spóźnia