Olineekg
Fanka BB :)
W takim razie robię jak zawszeznowu rudosci! Zobacz załącznik 1013517
Farbowałam włosy tą farbą chyba z 6 lat za szkolnych czasów, piękny kolor jednak szybko sie wypłukuje.. [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
W takim razie robię jak zawszeznowu rudosci! Zobacz załącznik 1013517
Oczywiście, że można. Składniki farby nie przechodzą do krwi, ale wybierz farbę bez amoniaku, żeby nie wdychać [emoji846]Dziewczyny jak to jest z tym farbowaniem włosów w ciąży wczesnej, część osób mówi że nie można, mamaginekolog pisze ze można ale mój Grzesiek bardzo jej nie lubi (nie wiem dlaczego nawet [emoji23]) i jej nie wierzy.. A ja chciałam dziś pofarbowac włosy bo mi się kolor wyplukal.. Nie rozjaśnianie a farba właśnie... Myślicie że można czy nie?
Nie, napisałam do Doktora [emoji16] odpisał, że Pani rejestratorka oddzwoni do mnie. I już ma plusa za kontakt. To dobrze mieć w razie czego numer i móc skontaktować się od razu [emoji6]Właśnie a plac zabaw jest dla wszystkich.
Ja też tarbuje Joanna uwielbiam te farby.
Paola dodzwonilas się?
Fakt ale teraz mam na to swoje sposoby, też jej używałam w liceum [emoji2960][emoji23]Farbowałam włosy tą farbą chyba z 6 lat za szkolnych czasów, piękny kolor jednak szybko sie wypłukuje.. [emoji3]
Dokadnie też mam prywatny do swojego jednego gina, chicu8chce iść teraz na wizytę do tego który przeprowadzał u mnie zabieg bo on jest zastępca ordynatora i jest w szpitalu cały czas w razie w, poza tym był bardzo miły i dużo mi pomógł psychicznie, widać było że przez to że jest jeszcze młody to nie jest zmęczony ta praca i zależy mu na pacjentkachNie, napisałam do Doktora [emoji16] odpisał, że Pani rejestratorka oddzwoni do mnie. I już ma plusa za kontakt. To dobrze mieć w razie czego numer i móc skontaktować się od razu [emoji6]
Ja często do niego pisze. Jak mnie coś trapi albo to żelazo mi źle wyszło.Nie, napisałam do Doktora [emoji16] odpisał, że Pani rejestratorka oddzwoni do mnie. I już ma plusa za kontakt. To dobrze mieć w razie czego numer i móc skontaktować się od razu [emoji6]
No jak wzbudził Twoje zaufanie i będziesz się czuła bezpiecznie pod jego opieką to umawiaj się do niego [emoji6] na kiedy planujesz wizytę? Który to dzień wg om u Ciebie?Dokadnie też mam prywatny do swojego jednego gina, chicu8chce iść teraz na wizytę do tego który przeprowadzał u mnie zabieg bo on jest zastępca ordynatora i jest w szpitalu cały czas w razie w, poza tym był bardzo miły i dużo mi pomógł psychicznie, widać było że przez to że jest jeszcze młody to nie jest zmęczony ta praca i zależy mu na pacjentkach
I to jest super tak teraz myślę, a wcześniej nawet o tym nie pomyślałam, muszę się jeszcze wiele nauczyć [emoji4] no nic, czekam na telefon od nichJa często do niego pisze. Jak mnie coś trapi albo to żelazo mi źle wyszło.
Mógł powiedzieć kiedy zadzwoni czy jeszcze dziś czy w poniedziałek.No jak wzbudził Twoje zaufanie i będziesz się czuła bezpiecznie pod jego opieką to umawiaj się do niego [emoji6] na kiedy planujesz wizytę? Który to dzień wg om u Ciebie? I to jest super tak teraz myślę, a wcześniej nawet o tym nie pomyślałam, muszę się jeszcze wiele nauczyć [emoji4] no nic, czekam na telefon od nich