reklama
O której masz wizytę? Przypomnij jak możesz [emoji6] i w ogóle jak się czujesz?
Olineekg
Fanka BB :)
O której masz wizytę? Przypomnij jak możesz [emoji6] i w ogóle jak się czujesz?
Ja mam o 8:30 [emoji33] głupotę zrobiłam bo mój jest w pracy i będę do 14 czekać żeby w ogole się z nim skontaktować, mama w pracy, siostra tak samo.. nawet nie będę miała z kim pogadać, a nie nastawiam się zbyt pozytywnie [emoji23] chociaż z drugiej strony będę to miała z głowy już rano..
czuje się dziwnie, jestem zmęczona ciagle, od 3 dni boli mnie głowa strasznie i trochę tak jakby zaczyna mi być niedobrze [emoji39] a ty? [emoji3]
madziolina_p
a ja dziewczyny w robociez dekikatne plamienia tez rano mialam, ale to raczej jasna kawa z mlekiem. Troche plecy bola, troche brzuch. Jutro rano na bete lece ale wynik pojutrze.
Ale Ci zazdroszczę, że rano masz tą wizytę [emoji6] ja do wieczora znowu zeświruję [emoji16]Ja mam o 8:30 [emoji33] głupotę zrobiłam bo mój jest w pracy i będę do 14 czekać żeby w ogole się z nim skontaktować, mama w pracy, siostra tak samo.. nawet nie będę miała z kim pogadać, a nie nastawiam się zbyt pozytywnie [emoji23] chociaż z drugiej strony będę to miała z głowy już rano..
czuje się dziwnie, jestem zmęczona ciagle, od 3 dni boli mnie głowa strasznie i trochę tak jakby zaczyna mi być niedobrze [emoji39] a ty? [emoji3]
Od kiedy wybiło 6+0 i zaczął się 7 tydzień to jestem mega zmęczona i niedobrze mi, na jedzenie patrzeć nie mogę.. Dziś najgorzej, bo leżę cały czas, jak wstaje to mi się kreci w głowie. Głowa boli, slabo mi i niedobrze.. Zaczęło się [emoji53] a było tak dobrze przez ostatnie 2 tygodnie [emoji848]
I jak nie będziesz miała z kim pogadać, masz nas [emoji16] najbliższych nie zastąpimy, ale wsparcie masz [emoji4]Ja mam o 8:30 [emoji33] głupotę zrobiłam bo mój jest w pracy i będę do 14 czekać żeby w ogole się z nim skontaktować, mama w pracy, siostra tak samo.. nawet nie będę miała z kim pogadać, a nie nastawiam się zbyt pozytywnie [emoji23] chociaż z drugiej strony będę to miała z głowy już rano..
Olineekg
I jak nie będziesz miała z kim pogadać, masz nas [emoji16] najbliższych nie zastąpimy, ale wsparcie masz [emoji4]
Dzięki! Wiem, że zawsze pomożecie! [emoji6] fajnie jest Was tu mieć [emoji6] dzisiaj masz 6+0?
Ja tez się obawiam tego, że właśnie zaczynaja się te gorsze dni..
Dziś 6+2 chyba, od soboty się zaczęło [emoji53]Dzięki! Wiem, że zawsze pomożecie! [emoji6] fajnie jest Was tu mieć [emoji6] dzisiaj masz 6+0?
Ja tez się obawiam tego, że właśnie zaczynaja się te gorsze dni..
Olineekg
Dziś 6+2 chyba, od soboty się zaczęło [emoji53]
Mi niektóre apki pokazują dziś 6+0 a niektóre 5+6.. ja już dziś się smuce, że na pewno serduszka nie będzie jeszcze [emoji20]
reklama
U
użytkownik 176
Gość
Dziewczyny, nie marudzić [emoji16] pamiętajcie, że mdłości biorą się z tego, że jest duży skok hormonów, a to z kolei oznacza, że ciąża się ładnie rozwija [emoji16][emoji16][emoji16] każdą wizytę nad WC w pierwszych tygodniach tak sobie tłumaczyłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: