reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja też panicznie bałam się drugiego dziecka, jak to będzie, a przecież różnicę miałam dużo mniejszą niż Ty. Będzie dobrze, kwestia nauczenia się organizacji. U nas na początku było bardzo ciężko przez problemy zdrowotne małej, starszej córce nie poświęcałam czasu w ogóle, ale ogólnie już jest ok i nie wyobrażam sobie, jak to było z jednym dzieckiem. I 3 dziecka chyba nie będę się tak bać.

Ja też muszę dziś zajść do Pepco, kupić dziewczynom skarpetki, bo gubią je strasznie, nie wiem, jak one to robią :o

Przed chwilą kupiłam nietoperza na jednej z aukcji, zaraz podrzucę Ci link.
A co do męża, to mam zamiar wprost mu napisać, że chcę go jeszcze raz odwiedzić, ale powodów zdradzać nie będę [emoji14] czuję, że to nie wyjdzie (w sensie wyjazd), ale ważne, że spróbowałam. Na razie jeszcze nie odpisał.

A tu link: Link do: US $3.89 |Wypchane zwierzęta pluszowe Fox BAT dzięcioł świerzb borsuka niedźwiedź śliczne las zwierząt dla dzieci Cartoon prezent na Boże Narodzenie zabawki w Pluszowe zwierzęta od Zabawki i hobby na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Ooo dzięki [emoji7]

reklama
Ogarnęłam podwozie, teraz siedzę z brokatową maseczka na twarzy[emoji85] kocham maseczki, jak do tej pory skorzystałam juz 4 razy z promocji rossmannowej, dzisiaj mam zamiar zrobić to po raz kolejny :D

@nast95 a Ty na którą masz wizytę?

Ale jestem smutna [emoji21] lekarz do którego chciałam iść (ten który przyjął mnie w szpitalu i przeprowadzał zabieg) najbliższy wolny termin ma na 18 września.. To za późno [emoji849]
Ciekawa jestem czy ktoś mnie wgl przyjemie w przyszłym tygodniu.

Ale jestem smutna [emoji21] lekarz do którego chciałam iść (ten który przyjął mnie w szpitalu i przeprowadzał zabieg) najbliższy wolny termin ma na 18 września.. To za późno [emoji849]
Ciekawa jestem czy ktoś mnie wgl przyjemie w przyszłym tygodniu.
Ale to do niego też się umów, po prostu będzie to Twoja kolejna wizyta :D

Do mnie doszło, że ja dziś idę do poradni, w której stwierdzono mi drugą ciąże (po jednej wizycie podziękowałam i poszłam do mojego gina) :o wspomnienia tak bardzo wrócą, gdy wejdę do poczekalni[emoji24]

Ogarnęłam podwozie, teraz siedzę z brokatową maseczka na twarzy[emoji85] kocham maseczki, jak do tej pory skorzystałam juz 4 razy z promocji rossmannowej, dzisiaj mam zamiar zrobić to po raz kolejny :D

Ja już po wizycie, wracam właśnie do domu. Wyniki badań super, mam skierowanie do szpitala i mam się tam stawić w poniedziałek rano. W szpitalu lekarz zadecyduje co dalej, pewnie najpierw obserwacja pod kątem ciśnienia, a co dalej to nie wiem, bo albo wywołanie albo czekamy aż się zacznie samo. Cięcie w ostateczności, jak nie będzie szło opanować ciśnienia. Trzymajcie kciuki, żeby mały zechciał szybciej sam wyjść [emoji16]

Ja tez kocham maseczki! Jestem uzależniona od tych ze Skin79, polecam jak nie próbowałaś [emoji7]

Umówiłam się na poniedziałek do obecnego Gina, zobaczę co mi powie na 18 września też się umówiłam do tamtego [emoji23]

Kurcze jedna dziewczyna mnie trochę nastraszyla że może wcale nie jestem w ciąży a podwyższona beta może być jeszcze po tamtym poronieniu (prawie 6 tygodni) ale w dniu zabiegu ona już spadała i wynosiła tylko 2000 więc kurcze nie wydaje mi się..
Teraz tylko czekać i chyba będę się modlić bo co mi innego pozostaje [emoji2368]

Nie idę na betę, boję się tej bety jak cholera teraz. Wiem już jak mnie to wiele kosztowało przez 2 tygodnie.

@nast95 Wow to już tak zaraz :D czyli to juz ostatni weekend tylko we dwójkę? jest stres? :D

@Olineekg tych chyba nie miałam, musze wypróbować. Dziś użyłam selfie project i chyba bez szału, ale też ciężko powiedzieć, bo tak gorąco, że wszystko mnie dziś szczypie i denerwuje.

@nikolka1203 kurcze, nie wiem, czy beta może się aż tyle utrzymywać. Może jednak w takim przypadku warto zrobić betę? Wtedy będziesz miała pewność

Umówiłam się na poniedziałek do obecnego Gina, zobaczę co mi powie na 18 września też się umówiłam do tamtego [emoji23]

Kurcze jedna dziewczyna mnie trochę nastraszyla że może wcale nie jestem w ciąży a podwyższona beta może być jeszcze po tamtym poronieniu (prawie 6 tygodni) ale w dniu zabiegu ona już spadała i wynosiła tylko 2000 więc kurcze nie wydaje mi się..
Teraz tylko czekać i chyba będę się modlić bo co mi innego pozostaje [emoji2368]

Nie idę na betę, boję się tej bety jak cholera teraz. Wiem już jak mnie to wiele kosztowało przez 2 tygodnie.

Nie stresuj się niepotrzebnie! Dowiesz się wszystkiego w poniedziałek po co teraz się tym zadręczać [emoji6] będzie dobrze!

reklama
@nast95 Wow to już tak zaraz :D czyli to juz ostatni weekend tylko we dwójkę? jest stres? :D

@Olineekg tych chyba nie miałam, musze wypróbować. Dziś użyłam selfie project i chyba bez szału, ale też ciężko powiedzieć, bo tak gorąco, że wszystko mnie dziś szczypie i denerwuje.

@nikolka1203 kurcze, nie wiem, czy beta może się aż tyle utrzymywać. Może jednak w takim przypadku warto zrobić betę? Wtedy będziesz miała pewność
Jestem oazą spokoju [emoji16] kiepsko tylko będzie, jak się okaże, że w szpitalu lekarz zarządzi, że czekamy aż się samo zacznie i będę musiała tam długo leżeć bez sensu. No oby nie, ja tam nadal wierzę, że mały wyjdzie szybciej niż w poniedziałek [emoji23]

Do góry