reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja już po pobraniu krwi, ciekawe ile będę czekać na wyniki toxo, HIV i HCV. Nie wiem czy nie za późno się wybrałam.. Wizyta we wtorek przyszły :)

Jak tam nastroje z rana? U nas zimno jak cholera.
Witam z rana [emoji16]

U nas chłodno jesienne, a ja od rana latam po mieście załatwiam różne sprawy i znowu dzień zleci niewiadomo kiedy.

U mnie wczoraj mocne plamienie myślałam że początek @ ale od nocy znowu sucho więc po prostu znowu czeka mnie wizyta u gina na wowolanie. Poczekam jeszcze ten tydzień i koło 40 dc pójdę bo zazwyczaj dr każe cierpliwie i spokojnie czekać.

reklama
Ja już po pobraniu krwi, ciekawe ile będę czekać na wyniki toxo, HIV i HCV. Nie wiem czy nie za późno się wybrałam.. Wizyta we wtorek przyszły :)

Jak tam nastroje z rana? U nas zimno jak cholera.
Dwa dni chyba i masz wynik
Witam z rana [emoji16]

U nas chłodno jesienne, a ja od rana latam po mieście załatwiam różne sprawy i znowu dzień zleci niewiadomo kiedy.

U mnie wczoraj mocne plamienie myślałam że początek @ ale od nocy znowu sucho więc po prostu znowu czeka mnie wizyta u gina na wowolanie. Poczekam jeszcze ten tydzień i koło 40 dc pójdę bo zazwyczaj dr każe cierpliwie i spokojnie czekać.
A. Weź mi nic nie mów u nas zimno w cholerne 10 stopni. Masakra. Cienka czapka i szalik. Zimny wiatr do tego. Jak ja nie nawidze zimy. Mogłabym mieszkać gdzieś w ciepłym kraju.
Może @ już nie przylezie?

Dziewczyny nie wiem. Czemu ale się stresuję za niedługo idę do tego gin i nawet nie wiem co powiedzieć [emoji22][emoji174]

Dzien dobry dziewczyny.
Wrocilam do swojego ex ex telefonu, który totalnie nie ogarnia BB z przeglądarki, a aplikacji nie chce pobrać, wiec ogólnie cieżko mi czytać :/

U nas rano lało, a teraz robi sie ładnie. Jadę do laboratorium z siuskami młodej, bo umówiłam ja na czwartek do znanego szczecińskiego urologa (wczoraj byłyśmy u super dr hematolog, ktora od razu stwierdziła, nawet nie znając naszej historii, ze szpik jest uszkadzany przez wieczne ZUMy i kazała migiem do uro).

Pierwszy raz w życiu po zobaczeniu kolejki w rossmannie olałam promocje. To bardzo nie w moim stylu, chyba sie starzeje.

@Isasza4444 na wstępie współczuje ponownych problemów z @. Chociaż Moze jednak powtórz test? Moze jednak nie ma co współczuć? :)
I mam pytanie. Czemu tak sie u Ciebie dzieje? Ja zaczynam sie zastanawiać, co jest ze mna nie tak. Od maja tylko jeden okres miałam względnie normalny, a poza tym albo spóźnione albo za wczesnie albo za skąpe. Teraz znów teoretycznie 3 dzien spóźnienia. Jestem załamana, bo przez to prawdopodobnie odpadnie kolejny cykl

Dwa dni chyba i masz wynik A. Weź mi nic nie mów u nas zimno w cholerne 10 stopni. Masakra. Cienka czapka i szalik. Zimny wiatr do tego. Jak ja nie nawidze zimy. Mogłabym mieszkać gdzieś w ciepłym kraju.
Może @ już nie przylezie?
Ja najbardziej lubię pogodę majową więc maluch dobrze wiedział kiedy się wykluć [emoji16]
Wynik tych badań miałam w dwa dni
Ooo super dwa dni to bardzo krótko, to już jestem spokojna :)
Dziewczyny nie wiem. Czemu ale się stresuję za niedługo idę do tego gin i nawet nie wiem co powiedzieć [emoji22][emoji174]
Rozumiem cię.. Ale może to nie okaże się nic strasznego. Spróbujcie teraz nie myśleć chwilę o staraniach i zrobić coś miłego razem, wiem że łatwo się mówi ale ja też wiem że pomaga :* nie wiem wybierzcie się na rower, do parku liniowego albo w inne miejsce w którym się pobawcie. Nam to bardzo dużo dało. Wszystko się ułoży, my sami staraliśmy się 2 lata więc naprawdę rozumiem jak to bardzo boli.

reklama
Do góry