reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej kobietki. Mam pytanko. Jeśli jest cykl bezowulacyjny czeka się wtedy dłużej na @ czy przychodzi szybciej ?

reklama
@młoda1994 orgametril to ogólnie lek na obudowa ie endometrium, on na początku blokuje krawaienie (ja go zawsze dostaje żeby zakończyć te plamienia które nigdy się w @ nie zamieniają), i jak się endometrium odbuduje, to odstawiamy (dr zawsze okresla liczbę dni) i potem dostaje @. Ja przy staraniach o syna też miałam luteine, teraz mam orgametril bo mam gorzej narypane, ost dostałam po 4 dniach od odstawienia (tzn 4 czyste i 5 dnia się zaczęła @).
Dziś mam 42dc ciągnie się jak masakra.
Rozumiem. Dziękuję za wyjaśnienia. U mnie się coś zaczyna ale czy to miesiączka to tego nie wiem. Poczekam i zobaczę czy się rozkręci. Ja dzisiaj mam 44dc. Jak zacznie się miesiączka to się zastanawiam czy od 14 do 25dc brać luteine po 1 tabletce może okres mi się wyreguluje.

Rozumiem. Dziękuję za wyjaśnienia. U mnie się coś zaczyna ale czy to miesiączka to tego nie wiem. Poczekam i zobaczę czy się rozkręci. Ja dzisiaj mam 44dc. Jak zacznie się miesiączka to się zastanawiam czy od 14 do 25dc brać luteine po 1 tabletce może okres mi się wyreguluje.
To mamy podobnie, ja dziś 43dc. Oby nam wszystko poszło jak chcemy [emoji16]

Hej dziewczyny [emoji6] ja dziś od rana z lepszym samopoczuciem, może to ten czas kiedy w końcu będzie lepiej.
Mam w planach wziąć się za porządki, zobaczymy co mi z tego wyjdzie [emoji23]

Miłego dnia!

Ja dziś zauważyłam nitkę krwi i myślałam że tak jak miesiąc temu @ się zbliża nawet zaciagnelam m na przytulanki żeby przyspieszyć ale na razie cisza 26dc. Chciała bym żeby się juz nowy cykl zaczął [emoji4]

Ja dziś zauważyłam nitkę krwi i myślałam że tak jak miesiąc temu @ się zbliża nawet zaciagnelam m na przytulanki żeby przyspieszyć ale na razie cisza 26dc. Chciała bym żeby się juz nowy cykl zaczął [emoji4]
Ja miałam tak samo 4 dni temu. Miałam pół dniowe plamienia zaciagnelam męża żeby się rozkręcilo. Dzisiaj 44dc rano trochę śluzu zabarwionego krwią jasno różowa i znowu cisza. Czekam nadal.

Nitka krwi to sama wiesz z czym się kojarzy [emoji16]

reklama
Nitka krwi to sama wiesz z czym się kojarzy [emoji16]
Tak wiem wiem ale moje ciało mówi co innego A w szczególności Pryszcz który wyskakuje standardowo co miesiąc przed @. Poza tym miałam jeszcze kilka testów i zrobiłam 1 takiej bieli nawet w reklamie vizira nie widziałam [emoji16]

Do góry