reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Witam się wieczorem zaraz kładę młodego spać. I siedzę przy grzyba h m znów nazwozil więcej już nie chce
1570038412997.jpeg
1570038432472.jpeg

@fiddle no żem bym w kosmos ich w****a, 3majcie się z mężem dzielnie przed Baranami [emoji106]

@adzik najpierw te później tamte [emoji106][emoji16] ja też sobie obiecuję a pewnie polecę haha

@paola425 pociesze Cię ja byłam nieregularna a mam więcej rozstępów na udach po okresie dojrzewania - [emoji527]rosła pierwsza [emoji23]. A po ciąży mam może max 20 rozstępów z czego ok 8 na udach z 12 na brzuchu ale krótkie i małe także [emoji106] zobaczymy jak po 2gim będzie.

Ja to mam mega w***a coś sobie sciagnelam na tel wszystko się popsuło musiałam kilka godzin walczyć żeby zrzucić zdj na kompa a tel potraktować twardym resetem bo blokował się na wszystkim, przyciski nie działały i wgl. Przez walkę z tel straciłam dużo czasu potem nadganialam obowiązki domowe, a niedługo nocka. No co za technologia..

@fiddle no żem bym w kosmos ich w****a, 3majcie się z mężem dzielnie przed Baranami [emoji106]

@adzik najpierw te później tamte [emoji106][emoji16] ja też sobie obiecuję a pewnie polecę haha

@paola425 pociesze Cię ja byłam nieregularna a mam więcej rozstępów na udach po okresie dojrzewania - [emoji527]rosła pierwsza [emoji23]. A po ciąży mam może max 20 rozstępów z czego ok 8 na udach z 12 na brzuchu ale krótkie i małe także [emoji106] zobaczymy jak po 2gim będzie.

Ja to mam mega w***a coś sobie sciagnelam na tel wszystko się popsuło musiałam kilka godzin walczyć żeby zrzucić zdj na kompa a tel potraktować twardym resetem bo blokował się na wszystkim, przyciski nie działały i wgl. Przez walkę z tel straciłam dużo czasu potem nadganialam obowiązki domowe, a niedługo nocka. No co za technologia..
Moja mama nie miała, więc łudzę się, że i mnie ominą [emoji16]
Ja jutro lecę do serwisu żeby mi wymienili ekran, bo jakiś czas temu mi spadł telefon i ekran trochę wylał, mam dwie kropki centymetrowe przez które nic nie widać... Mam nadzieję, że mi to zrobią w kilka godzin, bo bez telefonu przecież jak bez ręki [emoji23]

Ja mam rozstępy na brzuchu po pierwszej ciąży. Moja mama i siostra nie mają. Ale u mnie Oli był duży i ja brzuch miałam ogromny a urodziłam w 41tc

Ja mam rozstępy na brzuchu po pierwszej ciąży. Moja mama i siostra nie mają. Ale u mnie Oli był duży i ja brzuch miałam ogromny a urodziłam w 41tc
Ja też myślę że to miks wagi, brzucha, genów, kremów. W 1szej ciąży by am szczuplejsza także ten brzuch "rozepchalo" więc czułam że będą rozstępy. Teraz napewno też, choć mam już tsk duży brzuch że jest sporo skóry [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry