reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@MartaSx sorry za bezpośredniosc ale zajebiste masz te cycki [emoji16] ja wiem ze to bywa uciążliwe ale mnie się zawsze podobały duże ( może dlatego że mam średnie czyli dla mnie malutkie jakieś duże b małe c). Stanik super, wygląda mega wygodnie.
I niech se wiszą te cycki na głównym są super i wcale nie głupio, głupio to jak teściowa wpadnie do studni, bo ani się nie utopi a tylko wodę zatruje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
@MartaSx sorry za bezpośredniosc ale zajebiste masz te cycki [emoji16] ja wiem ze to bywa uciążliwe ale mnie się zawsze podobały duże ( może dlatego że mam średnie czyli dla mnie malutkie jakieś duże b małe c). Stanik super, wygląda mega wygodnie.
I niech se wiszą te cycki na głównym są super i wcale nie głupio, głupio to jak teściowa wpadnie do studni, bo ani się nie utopi a tylko wodę zatruje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Dziękuję za ten wpis. Poprawiłas mi humor

Jaaa, tylko ja się nie załapałam na boobsy? [emoji24]

U mnie 85e póki co i już zapowiedziałam mężowi, że jak zakończymy reprodukcję to zmniejszam. Fakt plecy strasznie dokuczaja:(

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Dziękuję za ten wpis. Poprawiłas mi humor
Dzięki dziewczyny [emoji7]
Jaaa, tylko ja się nie załapałam na boobsy? [emoji24]

U mnie 85e póki co i już zapowiedziałam mężowi, że jak zakończymy reprodukcję to zmniejszam. Fakt plecy strasznie dokuczaja:(
Ja też bym chciała ale ponoć boli bardziej niż przy powiększaniu i trudniej bo tu muszą wyciąć tkankę tłuszczową. Marzy mi się B.

Bardzo dobrze bo ja bym się nie miała czym chwalić haha moim dużym B małym C jak to koleżanka wyżej napisała [emoji23]

@Isasza4444 kiedy zaczynasz testować?
Ja się chętnie na mniejsze zamienię bez żadnego ale. Mam już dość tych dużych balonów[emoji23][emoji23]

Nie żebym była rasistka ale jak czarno skóry koleś przechodzi koło mnie latem a mam bluzkę z dekoldem i się patrzy i głupio uśmiecha to nie nawidze swoich cyckow.[emoji23]

Mój m ostatnio miał wizę mnie. Moja była sylwetka i te cycki co teraz. Ehh ja bym z domu nie wyszła [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry